Skip to main content

PRESA DE AZI. Andrei Pleșu în Adevărul: De Crin aș fugi cât văd cu ochii!

 

presa de azi 14 februarieAdevărul își deschide ediția de astăzi cu o primă parte dintr-un interviu cu Andrei Pleșu, care va avea cinci părți. Adevărul a discutat cu Andrei Pleșu despre schimbarea României, despre revista Dilema Veche și chiar despre recenta condiție de blogger la Adevărul a lui Pleșu. “De Crin aș fugi cât văd cu ochii!”, este titlul de pe prima pagină a ziarului Adevărul.

Publicitate

“Pentru început, aflați că după ce a lucrat cu toți președinșii de după 1989, filosoful nu s-ar încumeta să lucreze cu Crin Antonescu în eventualitate în care acesta ar fi ales, ba chiar ar recurge la gestul extrem al fugii de această colaborare”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

Ziarul Evenimentul zilei are pe prima pagină un nou articol din serialul “Aici sunt banii dumneavoastră”. “Mogulul Umbrărescu, un miliard de euro din afaceri cu asfalt”, este titlul de pe prima pagină din Evenimentul zilei. Cotidianul mai scrie pe prima pagină că “în ultimii șase ani Dorinel Umbrărescu a fost abonat la cele mai grase contracte cu statul și că astăzi averea sa se ridică la 500 de milioane de euro”.

România liberă își începe ediția de astăzi cu un articol despre zecile de șantiere lăsate de izbeliște în Bucuresti. “Miliarde de euro abandonate în mijlocul Capitalei”, este titlul de pe prima pagină a cotidianului România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de azi:

  • Gazeta Sporturilor: Valentine’s Day pentru Steaua și CFR
  • ProSport: Aranjați-i! - Diseară, de la ora 20.00, liderul din Liga I poate să-și lase amprenta pe Amsterdam. Antrenorul care a bătut Ajax de două ori le transmite steliștilor: “Trebuie să fiși perfecți!
  • Click!: 5 motive pentru care Piți nu vrea să dea pensie alimentară
  • Libertatea: “Nea Gigi, dă-ne salariile că murim de foame”
  • Național: Laura Codruța Kovesi vine la DNA!

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu