Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Europenii muncesc prea puțin

 

presa de azi 26 februarieZiarul Adevărul deschide ediția de astăzi cu un interviu cu președintele României, Traian Băsescu. Acesta explică de ce Europa e în urma Chinei și a SUA. “Europenii muncesc prea puțin”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre cum “ministrul Justiției încearcă să aducă Registrul Comerțului în subordinea CCIR, printr-un nou proiect de lege, inițiat de liberali”. “Cadou pentru Mișu Vlasov de la amica Mona Pivniceru: 70 de milioane de euro”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

Și România liberă are pe prima pagină un articol despre trecerea Registrului Comerțului la Camera de Comerț. “Parlamentarii din mâneca lui Vlasov”, este titlul de pe prima pagină din ziarul România liberă.

“Trei din șase parlamentari care au inițiat actul normativ privind trecerea Registrului Comerțului la Camera de Comerț au sau au avut legături directe cu instituția condusă de Mihail Blasov. Mai mult, doi dintre ei încasează chiar bani de pe urma lui Vlasov”, mai scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: N-ai dentist bun? Sună-l pe Cadu! - Doi dinți scoși, alți trei distruși, rezultatul șutului în figură primit de Milanov.
  • Gazeta Sporturilor: În stil minimalist - Golgeterul Rusescu a marcat unicul gol al jocului după un lanț de erori în defensiva “:șepcilor roșii”.
  • Național: Cum sifonează sindicalistul Ion Rădoi 200.000 de euro de la Metrorex
  • Click!: De ce nu poate Bahmu să renunțe la iubit

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu