Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Gerard Depardieu, revoltat de mutilarea unui film românesc

 

revista presei 28 februarieAdevărul deschide ediția de astăzi cu un articol despre protestul actorului Gerard Depardieu față de “mutilarea unui film românesc”. “Gerard Depardieu, revoltat de mutilarea unui film românesc”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

 “Faimosul actor francez a protestat, printr-o scrisoare deschisă, după ce pelicula “Condamnat la viață”, al cărei protagonist este, a fost modificată de casa producătoare din România fără acordul lui și al regizorului, Bogdan Dreyer. Astfel, filmul a căpătat happy-end, la cererea unui distribuitor american. Lungmetrajul este primul remake după un film românesc, “Atunci i-am condamnat pe toți la moarte”’ (regia Sergiu Nicolaescu), iar Gerard Depardieu joacă rolul lui Ipu, “nebunul satului”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre “revenirea lui Traian Băsescu în politică”. “Traian Băsescu aruncă buzduganul în PDL. Mă întorc în politică!”, este titlul de pe prima pagină din EVZ. “Anunțul președintelui poate însemna și coagularea facțiunilor de orientare democrat-liberală de pe tot eșicherul politic”, mai scrie EVZ pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Prima înfrângere majoră a USL va reîncepe războiul cu CCR?
  • ProSport: Să cânte oamenii în costum!
  • Gazeta Sporturilor: A refuzat cancerul și aleargă semimaraton la 79 de ani!
  • Libertatea: Connect-R s-a despărțit de iubită. Doarme singur!
  • Național: Șefii pompierilor au dat aviz “bombelor incendiare cu ceas”!
  • Click!: Ce-au făcut soții Albu în prima zi de despărțire

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu