Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Guvernul dezgroapă canalul lui Ceauşescu

 

presa de azi 12 februarieZiarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un material despre continuarea lucrărilor la Canalul Siret-Bărăgan. “Guvernul dezgroapă canalul lui Ceauşescu”, titrează Adevărul pe prima pagină. “Prin Legea Bugetului de Stat pe acest an, trei ministere au primit aproximativ 11 milioane de euro pentru a continua lucrările la Canalul Siret-Bărăgan, început de Ceauşescu în 1986 şi abandonat după Revoluţie”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

Publicitate

Evenimentul Zilei îşi începe ediţia de astăzi cu un material despre subiectul cărnii de cal care a ajuns din România în Anglia şi a fost folosită drept carne de vită. “Carnea de cal nu a ajuns din vina românilor în Anglia”, este titlul de pe prima pagină din EVZ. Cotidianul mai scrie pe prima pagină că “până acum, ancheta relevă că este o fraudă transfrontalieră şi nu o şmecherie dâmboviţeană”.

România liberă deschide ediţia de astăzi cu subiectul condamnării lui Gigi Becali. “Becali, condamnatul din Comisia Juridică a Parlamentului”, este titlul de pe prima pagină din România liberă. “George Becali, membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat că i-a sechestrat pe hoţii ce i-au furat maşina”, mai scrie RL pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Ce-au fost … ce-au ajuns - “Cea mai puternică familie a fotbalului românesc suferă. Gigi a fost condamnat cu suspendare şi azi are un nou proces: al schimbului de terenuri cu Armata. Ioan Becali tremură pentru Dosarul Transferurilor.”
  • ProSport îşi deschide ediţia cu un interviu cu bosniacul Piplica, fostul portar al lui Cottbus, al cărui nume apare, alături de al lui Reghecampf, în mărturiile despre implicarea în Mafia pariurilor. Titlul de pe prima pagină este: “Băgaţi-mă la puşcărie că am vorbit cu Reghe!”
  • Click!: Bahmu s-a mutat deja cu noul iubit
  • Libertatea: Părinţii lui Nilă n-o vor pe Cruduţa de noră
  • Naţional: Vine Petrus Romanus, ultimul Papă al lumii!

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus