Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Guvernul dezgroapă canalul lui Ceaușescu

 

presa de azi 12 februarieZiarul Adevărul deschide ediția de astăzi cu un material despre continuarea lucrărilor la Canalul Siret-Bărăgan. “Guvernul dezgroapă canalul lui Ceaușescu”, titrează Adevărul pe prima pagină. “Prin Legea Bugetului de Stat pe acest an, trei ministere au primit aproximativ 11 milioane de euro pentru a continua lucrările la Canalul Siret-Bărăgan, început de Ceaușescu în 1986 și abandonat după Revoluție”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

Publicitate

Evenimentul Zilei își începe ediția de astăzi cu un material despre subiectul cărnii de cal care a ajuns din România în Anglia și a fost folosită drept carne de vită. “Carnea de cal nu a ajuns din vina românilor în Anglia”, este titlul de pe prima pagină din EVZ. Cotidianul mai scrie pe prima pagină că “până acum, ancheta relevă că este o fraudă transfrontalieră și nu o șmecherie dâmbovițeană”.

România liberă deschide ediția de astăzi cu subiectul condamnării lui Gigi Becali. “Becali, condamnatul din Comisia Juridică a Parlamentului”, este titlul de pe prima pagină din România liberă. “George Becali, membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat că i-a sechestrat pe hoții ce i-au furat mașina”, mai scrie RL pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Ce-au fost … ce-au ajuns - “Cea mai puternică familie a fotbalului românesc suferă. Gigi a fost condamnat cu suspendare și azi are un nou proces: al schimbului de terenuri cu Armata. Ioan Becali tremură pentru Dosarul Transferurilor.”
  • ProSport își deschide ediția cu un interviu cu bosniacul Piplica, fostul portar al lui Cottbus, al cărui nume apare, alături de al lui Reghecampf, în mărturiile despre implicarea în Mafia pariurilor. Titlul de pe prima pagină este: “Băgați-mă la pușcărie că am vorbit cu Reghe!”
  • Click!: Bahmu s-a mutat deja cu noul iubit
  • Libertatea: Părinții lui Nilă n-o vor pe Cruduța de noră
  • Național: Vine Petrus Romanus, ultimul Papă al lumii!

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu