Skip to main content

PRESA DE AZI. Reghecampf, "încolțit de blaturi" în ziarele sportive

 

presa de azi 6 februarieReghecampf ține prima pagină a ziarelor sportive. ProSport și Gazeta sporturilor pun pe prima pagină materiale despre acuzațiile de blat aduse fostului fotbalist.

  • ProSport: Încolțit de blaturi. “Trecutul îl bântuie pe Reghecampf. Ziariștii maghiari susțin că antrenorul Stelei, Miriuță și alți trei fotbaliști de la Energie Cottbus au fost implicați într-un meci dubios cu Hertha, din 2001”
  • Gazeta Sporturilor: Unde-i Steaua? - “Trupa lui Reghecampf, văduvită de jucătorii convocați la națională, a pierdut aseară, 0-1, cu locul 5 din Cehia”
Publicitate

Evenimentul zilei își începe ediția de astăzi cu un subiect despre cazul lui Nelu Iordache, supranumit “Regele Asfaltului”, care este acuzat de deturnare de fonduri europene și dare de mită. Titlul de pe prima pagină a ziarului Evenimentul zilei este “Prejudiciul explodează în cazul lui Nelu Iordache. DNA: Regele Asfaltului a ridicat 20 de milioane de euro cu sacoșa”.

România liberă titrează pe prima pagină: “Documentele care obligă USL să reducă numărul parlamentarilor la 300”. Cotidianul mai scrie pe prima paginp că “premierul Victor Ponta a anunțat că USL va face o comisie de revizuire a Constituției, care va fi condusă de Crin Antonescu. Printre modificările anunțate până acum nu este însă și cea referitoare la reducerea numărului de parlamentari la 300, stabilită prin referendumul din 2009”.

Adevărul deschide ediția de astăzi cu un interviu cu Vlad Moisescu, fostul vicepreședinte PNL, care povestește cum s-a deteriorat relația sa cu Crin Antonescu. Moisescu a început prin a fi unul dintre susținătorii lui Antonescu, dar a demisionat recent, din conducerea partidului. “Crin mă acuză că le-am zis grup infracțional organizat’, este titlul de primă pagină al ziarului Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Național: Caracatița mall-urilor a sifonat peste trei miliarde de euro din România!
  • Click!: Cu el l-a înlocuit Bahmu pe Prigoană?
  • Libertatea: Primește 1,500 de euro pe lună pentru un rol într-o comedie - este vorba de Daniela Crudu.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu