Skip to main content

PRESA DE AZI. Capital: Alegerile Șogunului de la Pro TV

 

presa de azi 4 febCapital deschide ediția de astăzi cu o analiză despre o posibila plecare a lui Adrian Sârbu de la cârma CME, compania care operează în România postul PRO TV.

Publicitate

Publicația a discutat cu trei foști apropiați ai lui Adrian Sârbu: Dragoș Stanca, Cătălin Tolontan și Mihnea Vasiliu.

“După câțiva ani marcați de rezultate slabe, fotoliul lui Adrian Sârbu, românul cu cea mai mare funcție executivă într-o multinațională, se clatină. Orice este posibil, inclusiv o întoarcere acasă a Șogunului (cum îi spuneau angajații), primul mogul de presă din România”, scrie Capital pe prima pagină. În acest material, Capital a făcut câteva scenarii posibile pe tema unei posibile plecări a lui Adrian Sârbu de la CME.

Adevărul deschide ediția de astăzi cu un subiect despre directorul de protocol al Casei Regale, care vorbește despre problemele legate de bunele maniere ale românilor. “Șefa protocolului regal, la 26 de ani” este titlul de prima pagină al cotidianului Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: Voiculescu: „V-am făcut pe toți mari. Acum eu achit nota!” - Dosarul ICA, piatra de moară legată de gâtul lui Dan Voiculescu, bagă dihonie în USL.
  • România liberă: Topul marilor “Afaceri-chilipir” ale politicienilor români
  • Gazeta Sporturilor: Zeițele cu mâini căzute. Înfrângere neașteptată a Oltchimului în primul meci din faza a II-a a grupelor
  • ProSport: Piți, scoatem jokerii? - Selecționerul a trimis acasă 13 inși după înfrângerea cu Polonia, însă printre ei nu se află Valerică Găman și Dragoș Grigore. Cei doi fundași comici pot fi văzuți și miercuri, în amicalul cu Australia.
  • Click!: Luciu a plâns când le-a tăiat moțul tripleților.
  • Libertatea: Petrec ca doi porumbei într-o stațiune de lux din Elveția - Viorel Cataramă și Adina Alberts își fac planurile de nuntă la St Moritz.
  • Național: Ce jocuri face Adrian Năstase din pușcărie.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu