Skip to main content

PRESA DE AZI. Intrarea lui Klaus Iohannis în PNL, în ziarele de azi

 

presa de azi 22 februarieZiarul Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre implicațiile intrării lui Klaus Iohannis în PNL. “Iohannis declanșează stare de alertă în PSD”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

“Secretomania în care PNL l-a cooptat pe Klaus Iohannis i-a iritat pe social-democrați, în frunte cu Victor Ponta. PSD-iștii văd în acesta un gest de frondă la adresa premierului. De altfel, Iohannis se vede șef al Guvernului, iar Crin Antonescu este de acord. Congresul PNL, care începe astăzi, îl va alege pe primarul Sibiului în funcția de prim-vicepreședinte al PNL”, mai scrie EVZ pe prima pagină.

Ziarul România liberă face și el trimitere de pe prima pagină la un articol despre intrarea lui Klaus Iohannis în PNL și accederea lui la o funcție de conducere în partid. “Johannis, încă un pas spre vârful PNL”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

Ziarul Adevărul deschide ediția de astăzi cu un articol despre revista Flacăra, care și-a încetat apariția luna trecută “din lipsă de cititori și de bani”. “S-a stins Flacăra. Povestea celor 100 de ani”, este tilul de pe prima pagină din Adevărul.

Alte titluri de prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Glorie la indigo - Calificarea miraculoasă a Stelei de aseară a semănat incredibil cu succesul din urmă cu 8 ani, când roș-albaștri eliminau Valencia.
  • ProSport: I see Chelsea! - Steaua a jucat fantastic împotriva lui Ajax, câștigând cu 2-0, 4-2 după loviturile de departajare, un meci pe care l-a domincat de la un capăt la altul.
  • Național: Prostituată, vând ovule la preț redus!
  • Libertatea: Mircea Radu îi face toate poftele soției gravide
  • Click!: Nu renunț la Bahmu!

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu