Skip to main content

PRESA DE AZI. Libertatea - Dan Bittman: Am fot la un pas să renunţ la muzică

 

Capturaţi ecranul complet 19.02.2013 095124.bmp

Ziarul Libertatea anunţă revenirea pe scenă a cântăreţului Dan Bittman. „Am fost la un pas să renunţ la muzică”, a declarat artistul într-o emisiune la Europa FM, iar interviul său a devenit ştire pentru tabloide.

Şi ziarul Click! face o trimitere pe prima pagină la subiectul despre Dan Bittman. Însă cele două tabloide nu se pot decide asupra preţului medicamentului-minune care l-a vindecat pe Dan Bittman: În timp ce Libertatea susţine că medicamentul a costat 16 lei, Click! spune că acesta costă 14 lei.

ProSport continuă ancheta în cazul unei posibile implicări a lui Laurenţiu Regecampf, antrenorul Stelei, în trucarea jocurilor din Bundesliga. Un mafiot sârb: „Reghe a fost implicat” - titrează ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor este la Festivalul Olimpic al Tineretului European, eveniment unde nu au lipsit întâmplările neplăcute. Curaj şi durere la 17 ani, titrează publicaţia. Poloneza Katarzyna Jankowska a căzut la slalom şi a fost diagnosticată cu o ruptură musculară.

România liberă se concentrează, pe prima pagină pe subiectul reorganizarea administrative. Cum vor fi decupate regiunile României?, se întreabă publicaţia, în condiţiile în care fiecare partid vine cu propriul proiect.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Adevărul: Medicii vor leafă după performanţă.
  • Evenimentul zilei: Şi caii se mănâncă, nu-i aşa?
  • Naţional: Mona Pivniceru umblă cu miloaga pe la procurori ca să-i ungă şefi la DNA şi la Parchetul General.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus