Skip to main content

PRESA DE AZI. Libertatea - Dan Bittman: Am fot la un pas să renunț la muzică

 

Capturaţi ecranul complet 19.02.2013 095124.bmp
Ziarul Libertatea anunță revenirea pe scenă a cântărețului Dan Bittman. „Am fost la un pas să renunț la muzică”, a declarat artistul într-o emisiune la Europa FM, iar interviul său a devenit știre pentru tabloide.

Publicitate

Și ziarul Click! face o trimitere pe prima pagină la subiectul despre Dan Bittman. Însă cele două tabloide nu se pot decide asupra prețului medicamentului-minune care l-a vindecat pe Dan Bittman: În timp ce Libertatea susține că medicamentul a costat 16 lei, Click! spune că acesta costă 14 lei.

ProSport continuă ancheta în cazul unei posibile implicări a lui Laurențiu Regecampf, antrenorul Stelei, în trucarea jocurilor din Bundesliga. Un mafiot sârb: „Reghe a fost implicat” - titrează ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor este la Festivalul Olimpic al Tineretului European, eveniment unde nu au lipsit întâmplările neplăcute. Curaj și durere la 17 ani, titrează publicația. Poloneza Katarzyna Jankowska a căzut la slalom și a fost diagnosticată cu o ruptură musculară.

România liberă se concentrează, pe prima pagină pe subiectul reorganizarea administrative. Cum vor fi decupate regiunile României?, se întreabă publicația, în condițiile în care fiecare partid vine cu propriul proiect.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Adevărul: Medicii vor leafă după performanță.
  • Evenimentul zilei: Și caii se mănâncă, nu-i așa?
  • Național: Mona Pivniceru umblă cu miloaga pe la procurori ca să-i ungă șefi la DNA și la Parchetul General.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu