Skip to main content

PRESA DE AZI. Sebastian Ghiță, vedeta ziarelor

 

Capturaţi ecranul complet 13.02.2013 104322.bmp
Trei dintre ziarele de astăzi îl au, pe prima pagină, pe deputatul și patronul postului RTV, Sebastian Ghiță. România liberă le acordă un spațiu amplu lui Sebastian Ghiță și lui Dan Voiculescu.

Publicitate

Breaking News: războiul mogulilor titrează publicația. Doi politicieni și moguli media se acuză că au legături cu fostele sau noile structuri de informații ale României. În spatele lor se află două televiziuni cu simpatii tot mai clar conturate, ale unor partide din cadrul aceleiași construcții politice: USL.

Evenimentul zilei îi dedică lui Ghiță o trimitere pe prima pagină: Război pentru controlul Serviciilor Secrete. Vechii securiști din USL atacă SRI, via Ghiță. Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre Elena Udrea, mai bărbată decât Vasile Blaga. „Pot să mă bat cu Ponta și Antonescu”, declară Udrea.

Ghiță este și pe prima pagină din ziarul Național: Sebastian Ghiță, STOP GAME! Patronul RTV se prăbușește de pe piedestalul politic pe care singur se cocoțase, mai explică publicația.

 

Adevărul se întreabă Cum scăpăm de infractorii din Parlament. Parlamentarii nu par dispuși să ia rapid măsuri de eliminare din forul legislativ a celor condamnați la pedepse cu suspendare.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Libertatea: Pentru că a înșelat-o cu Almășan, îi cere 1.000.000 de euro.
  • ProSport: Iartă-ne, domnule Lucuță!
  • Gazeta Sporturilor: Robert Negoiță: Nu-i gratuit nimic, Bănicioiu ne-a promis că ne dă baza Olimpia!
  • Click!: Piți zice că este prea sărac să-i dea bani copilului
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu