Skip to main content

PRESA DE AZI. Test grilă de la ProSport: De unde vede Gigi meciul cu Ajax? Amsterdam, pușcărie sau Iordania

 

Capturaţi ecranul complet 11.02.2013 100225.bmp
ProSport se întreabă de unde va vedea Gigi Becali meciul Steaua - Ajax, în contextul în care Înalta Curte de Justiție și Casație va da astăzi un verdict în dosarul în care patronul Stelei este acuzat de sechestrare de persoane. Publicația prezintă și trei posibile variante pentru locul unde se va afla Becali la meciul Stelei: Pe Amsterdam Arena, în pușcărie sau în Iordania (unde se presupune că Becali ar fugi în cazul în care sentința nu-i va fi favorabilă).

Publicitate

Revista Capital are pe prima pagină tot un personaj din sport care are probleme cu legea. Chinurile alunecosului domn Copos - titrează publicația pe prima pagină.

Ziarul Adevărul face o analiză ce ajunge la concluzia că Ținutul Secuiesc ar fi un „stat” falimentar. Teritoriul autonom visat de activiștii filo-maghiari ar avea nevoie de 25 de milioane de euro pe an numai pentru a-și finanța aparatul birocratic. Doar un secui din cinci este salariat, arată statisticile oficiale.

Evenimentul zilei publică un interviu cu „sursa Medicul de gardă” despre rețeaua distribuitori-farmaciști. „Atunci când interesele le sunt amenințate merg să-i cumpere pe parlamentari”, declară „Medicul de gardă”.

 

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • România liberă - Interviu cu Kelemen Hunor, președintele UDMR: Ponta este corect, deschis și receptiv cu maghiarii.
  • Național - George Ciuhandu, blagoslovit cu acțiuni de milioane de euro de Caracatița mall-urilor
  • Click! - Scandal pe moștenirea lui Iurie Darie. Anca Pandrea vrea drepturile de autor ale maestrului care îi revin fiului.
  • Libertatea - Se mărită cu Oțil în SUA?
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu