Skip to main content

PRESA DE AZI. Ursul de aur câștigat de filmul Poziția copilului, pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 18 februarieZiarul Adevărul deschide ediția de astăzi cu un articol despre premiul câștigat de filmul “Poziția copilului” la Festivalul de Film de la Berlin. “Tragica poveste a Ursului de Aur românesc”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

“Filmul Poziția copilului, în regia lui Călin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, descrie efectele devastatoare ale relației patologice dintre o mamă dominatoare și fiul său, fiind inspirat din experiențele personale ale realizatorilor”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

“Filmul românesc cucerește lumea pe cont propriu”, titrează cotidianul România liberă pe prima pagină. România liberă mai vorbește pe prima pagină despre faptul că “nimic din ceea ce au făcut autoritățile care se ocupă de cultură nu justifică aceste premii”. “Este o situație similară cu cea din sport, acolo unde avem campioni olimpici la înot fără să avem bazine”, mai scrie România liberă.

Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre programul național Evaluarea stării de sănătate, desfășurat în 2007-2008, care a “ușurat” bugetul cu 20 de milioane de euro, fără să se concretizeze în statistici despre starea de sănătate a populației”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Fața luminoasă a României
  • ProSport: 1,8 milioane de euro sau Dinamo afară din Europa
  • Libertatea: Andreea Marin, senzație la Istambul “Zâna” s-a făcut cadână
  • Click!: Pițurcă, executat silit că nu i-a dat bani copilului
  • Național: Meteoritul de la Celiabinsk a fost o bombă americană

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu