Skip to main content

PRESA DE AZI. Ursul de aur câştigat de filmul Poziţia copilului, pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 18 februarieZiarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un articol despre premiul câştigat de filmul “Poziţia copilului” la Festivalul de Film de la Berlin. “Tragica poveste a Ursului de Aur românesc”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

“Filmul Poziţia copilului, în regia lui Călin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, descrie efectele devastatoare ale relaţiei patologice dintre o mamă dominatoare şi fiul său, fiind inspirat din experienţele personale ale realizatorilor”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

“Filmul românesc cucereşte lumea pe cont propriu”, titrează cotidianul România liberă pe prima pagină. România liberă mai vorbeşte pe prima pagină despre faptul că “nimic din ceea ce au făcut autorităţile care se ocupă de cultură nu justifică aceste premii”. “Este o situaţie similară cu cea din sport, acolo unde avem campioni olimpici la înot fără să avem bazine”, mai scrie România liberă.

Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre programul naţional Evaluarea stării de sănătate, desfăşurat în 2007-2008, care a “uşurat” bugetul cu 20 de milioane de euro, fără să se concretizeze în statistici despre starea de sănătate a populaţiei”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Faţa luminoasă a României
  • ProSport: 1,8 milioane de euro sau Dinamo afară din Europa
  • Libertatea: Andreea Marin, senzaţie la Istambul “Zâna” s-a făcut cadână
  • Click!: Piţurcă, executat silit că nu i-a dat bani copilului
  • Naţional: Meteoritul de la Celiabinsk a fost o bombă americană

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CTL CTL
    Bravo celor ce au facut filmul, astept cu nerabdare sa il vad.

Trimite un comentariu

sus