Skip to main content

RECORD. Românii au talent, cea mai vizionată emisiune de la lansarea show-ului: peste 5,6 milioane de români pe minut

 

Romanii au talent juriu 2013
AUDIENȚE. Românii au talent a scos cea mai bună audiență de lansarea show-ului în România, în urmă cu doi ani.

Publicitate

Media de audiență pe minut a sărit de 5,6 milioane de români, dintre care aproape 2,8 milioane din orașe.

LA NIVEL NAȚIONAL. Românii au talent a fost urmărită de 5,6 milioane de români în fiecare minut. Următorul post a fost Acasă TV, cu 674.000 de persoane. Antena 1, cu filmul Furios și iute a fost pe locul trei, urmată de Kanal D (două emisiuni în reluare) și de Național TV (seriale).

Vârful național: 7,12 milioane de telespectatori, la ora 22.11

LA NIVEL URBAN. Dintre telespectatorii emisiunii, 2,77 de milioane pe minut au fost din orașe. Pe urban, locul doi a fost al Antenei 1, cu 381.000 de telespectatori pe minut. Acasă, Antena 3 și Național TV au completat topul.

Vârful urban: 3,62 milioane de telespectatori, la minutul 22.11

SEGMENTUL COMERCIAL. Din totalul publicului Românii au talent, 1,46 milioane de telespectatori pe minut au avut între 18 și 49 de ani (26,5 rating pe segment). Pe locul următor a fost Antena 1, cu 254.000 de persoane din această zonă de vârstă (4,6 rating pe comercial)

Audiența posturilor TV vineri, 22 februarie, pe intervalul emisiunii Românii au talent:

  NATIONAL     URBAN  
Pro TV 5.605.000 telespectatori pe minut (29,5 rtg) Pro TV 2.772.000 (26,4 rtg)
Acasa TV 674.000 (3,5) Antena 1 381.000 (3,6)
Antena 1 673.000 (3,5) Acasa TV 262.000 (2,5)
Kanal D 360.000 (1,9) Antena 3 221.000 (2,1)
National TV 338.000 (1,8) National TV 187.000 (1,8)

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • eu unul de ani de zile urmaresc doar pro. tv , canalele de sport de la r.d.s si mai nou canalul de stiri digi 24, pt. impartialitatea lor politica. cat despre antenele lui felix , sant ultimele in preferintele mele dintotdeauna.
 • eu cred ca romanii pana sa fie aceasta emisiune nu au vrut sa se uite la TV. Bravo PRO TV ati batut si finala finalelor de campionate paracampionate difuzate vreodata in Romania ... noroc cu emisunea de talente asa au descoprit si romanii televizorul :)))))))
 • Audientele sunt eronate, au marje de eroare mari... Inchipuiti-va ca nu se tine cont de zona de distributia RCS RDS(nu comunica public date)... Companiile de distributie sunt obligate an de an sa dea catre ANCOM datele oficiale cu abonatii... dar sunt stranse ca la INSSE de unde rezulta an de an ca nu exista somaj in Romania si ca puterea de cumparare nu a scazut :))... Erorile pe zona de audiente sunt mari... Televiziunile de nisa sunt extrem de vaduvite iar cele mari sunt avantajate vadit.... dar cine este interesat???
 • @alex, @catalin, va atrag atentia ca prima televiziune privata a fost soti tv si transmitea 2-4 ore pe noapte, dupa ora 24, pe TVR 2. Pentru mai multe detalii, intrebati-l pe Petrisor Obae. Acolo si-a facut aparitia Andreea Esca, Lucian Mandruta, Razvan Dumitrescu (antena3)
 • :)) s-a estimat ca, dupa filmul lor (ala artistic), au avut 10 milioane de fani. in urma acestei estimari, au fost chemati la o emisiune la nasu' unde ii astepta gigi pruteanu si a iesit cearta. dar nu s-a pus niciodata problema de o asa audienta. m-ai facut sa rad insa :))
 • Ce ai vrea sa se scrie la comentarii??? Oamenii doar isi exprima punctul de vedere: daca le-a placut sau nu. Si comentariul tau poate fi considerat la fel de naucitor si fara rost de catre ceilalti.
 • Peoplemeterele, aparate care înregistrează audiența, au inceput sa fie folosite in mediul urban din 2001. Până atunci, măsurătorile de audiență se făceau după alte proceduri, prin chestionare.
 • doamne ce comentarii naucitoare...zici ca va dau televiziunile bani, sau va pun mancarea in farfurie...cat extaz, cata excitare..si asta pentru ce? pentru ca o emisiune cu retardati, sau cu silicoane, injuraturi...face sau nu audienta. am atins pragul maxim de degradare sociala...romani, traiti-va viata...inca mai exista speranta.
 • S-a mai spus. O mai spun: cat timp unii dintre voi stau toata ziua cu fata in calculator, televiziuni ca Antena 1, de pe locul 2, incaseaza zeci de milioane de euro.
  Credeti ca au frustari ca voi n-aveti viata sau voi aveti frustari ca ei castiga o caruta de bani ?
 • Cat dreptate ai.
  In occident, vinerea si sambata nu se programeaza nimic de luat in seama tocmai pentru ca nu sta nimeni in fata televizorului.
 • Cele mai mari audiente le scot in preselectii. Dupa aceea audienta scade foarte mult. Asa a fost in fiecare an.
  Sunt savurosi prostii care se fac de ras in preselectii, apoi e doar un scenariu usor de intuit.
 • Daca exista un top al audientelor pe ultimii 10 ani, ar fi interesat de publicat. Inainte de 2000 nu cred ca se faceau masuratori independente si impartiale.

Trimite un comentariu