Skip to main content

Românii intră cu platforma Seenow în Grecia şi Cipru. Un film: între 2 și 4 euro

 

-Samsung_smart_tv_seenow_VOD1 (1)Compania românească Direct One, care oferă pe piaţa locală serviciul de video on demand Seenow pe computere, televizoare inteligente, smartphone-uri şi tablete, a intrat cu şi în Grecia şi Cipru, în urma unui parteneriat cu compania sud-coreeană Samsung.

Publicitate

Aplicația Seenow are același aspect cu cea din România și este disponibilă pentru utilizatorii greci numai pe televizoarele Samsung și pe BluRay. Pe telefoane, tablete și computerenu este încă disponibilă.

Utilizatorii Seenow plătesc doar pentru filmele pe care au ales să le vizioneze cu un card de credit, fără alte costuri lunare suplimentare. Prețurile sunt, pentru fiecare film, între 2 euro plus TVA și 4 euro plus TVA (pentru filme noi, la calitate HD.

"Lansarea serviciului Seenow pe piața din Grecia este primul pas din planul de regionalizare al platfomei, până la sfâșitul lui 2013 fiind în plan lasarea acestei aplicații și în alte țări", a declarat Marian Pantazescu, CEO Direct One.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ha, ha, ha!
    Ai dreptate! Trebuie sa justifice si ei cumva in fata bancilor creditele luate pana acum, asa ca-i aburesc pe finantatori cu cucerirea unei noi piete, ca in Romania sunt varza:-))) Dar si-au si ales locul cel mai bun din toata Europa: Cipru si Grecia!!!
  • Astia au acaparat toata piata din Romania, adica au o cota de piata mare pe nisa pe care o desfasoara, de au decis ca e bine si in alte tari?

Trimite un comentariu