Skip to main content

26 Martie. Badea despre plecarea lui Ciutacu: „Îi mulțumesc pentru toate isprăvile profesionale comune”

 

mircea badea

Publicitate

REACȚII. Mircea Badea a avut o reacție scurtă pe blogul său cu privire la plecare colegului său, Victor Ciutacu, de la Antena 3 la România TV, scrie Evenimentul zilei. „Victor Ciutacu a luat o decizie. Îi mulțumesc pentru toate isprăvile profesionale comune. Rămânem prieteni”, a scris Mircea Badea pe blogul personal.

Tot pe blog, jurnalista RTV Sorina Matei, viitoarea colegă a lui Victor Ciutacu, a făcut o declarație acidă cu privire la trecerea acestuia la televiziunea în care lucrează. „Părerile mele despre individul Ciutacu nu s-au schimbat şi nu se vor schimba niciodată”, a scris Sorina Matei pe blogul personal.
Reacția lui Mircea Badea la decizia lui Ciutacu de a pleca de la Antene 


YOUTUBE DE ROMÂNIA. Grupul Google pregătește lansarea YouTube România, așteptată cu mare interes de compozitorii români, care urmează să primească bani pentru videoclipurile încărcate pe acest site, în baza unui contract semnat, pe 6 martie, între Google Ireland Limited și UCMR-ADA, scrie HotNews, care citează Mediafax.

"Prin intermediul acestui contract, UCMR-ADA a obținut pentru membrii săi dreptul de a colecta remunerații, pentru utilizările operelor muzicale pe internet, pe site-ul YouTube, prin streaming", se spune în anunțul UCMR-ADA.
YouTube Romania ar urma sa fie lansat in 2013. Ce spun compozitorii romani despre banii pe care urmeaza sa ii primeasca pentru videoclipurile incarcate pe site


LACTATELE ÎN RECLAME. Volumul de publicitate TV consumat de producătorii de lactate a fost cu 25,3% mai mare în primele două luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut. Dar creșterea a fost descurajată în luna martie de așa-zisul „scandal al laptelui contaminat cu aflatoxină”, scrie Forbes România.

Doar cinci producători de lactate au derulat campanii de promovare TV în ianuarie și februarie 2013. Aceștia au adunat 8.745 puncte de audiență pe targetul comercial (urban, 18 – 49 de ani).
Publicitatea TV pentru lactate a crescut curajos, apoi s-a redus brusc din cauza... „aflatoxinei”


ZIARE ȘI MACHETE. Ziarele naționale au publicat 1.866 machete publicitare în primele două luni ale acestui an, cu 23,3% mai puține decât în aceeași perioadă a anului 2012. Volumul net de publicitate consumat în paginile acestor ziare nu a depășit 700.000 de euro, scrie Forbes România. 

Cel mai mare consumator de publicitate în ziarele naționale (cele care mai apar pe hârtie!) a fost Petrom, care a comandat 83 de machete în ianuarie-februarie, în valoarea brută de 280.434 euro (rate card), potrivit studiului „Monitorizarea Investițiilor în Publicitatea din Presa Scrisă” (MIPS), realizat de BRAT.
Numărul reclamelor în ziarele nationale a scăzut cu 23,3% în primele două luni ale anului


SEZON NOU. Al treilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" revine pe ecrane pe 1 aprilie pe HBO si HBO GO, scrie DailyBusiness.ro. Serialul ''Games of Thrones'', câștigător la Premiile Emmy, ilustrează o poveste despre duplicitate și trădare, noblete si onoare, victorii si triumf. Temele majore ale noului sezon sunt familia si loialitatea. Multe din subiectele prezentate in sezoanele precedente vor ajunge in punctul culminant, iar personaje importante vor avea partea de destine crude.
"Urzeala tronurilor" revine la HBO si pe HBO GO


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu