Skip to main content

28 Martie. Gazeta de Sud, cel mai citit ziar de provincie

 

ziare presa

Publicitate

CITITORI. Doar 10 ziare locale și regionale mai sunt înscrise în Studiul Național de Audiență (SNA Focus), realizat de BRAT. Dintre acestea, „Gazeta de Sud” a avut cea mai mare audiență, 85.000 de cititori pe ediție, în intervalul 25 iulie 2011 – 24 februarie 2013, scrie Forbes România.

Ultimul raport de audiență SNA Focus arată o scădere a audienței presei locale. Niciun ziar regional nu are mai mult de 90.000 de cititori.
„Gazeta de Sud” (Craiova), care acoperă cinci județe din Oltenia, are cel mai mai număr de cititori dintre cotidianele din provincie: 85.000 pe ediție.
Cele mai citite ziare din provincie


SUSPENDARE. Radiodifuzorul public britanic BBC a anunţat că a suspendat difuzarea în Sri Lanka a serviciului său de radio World Service, din cauza "întreruperilor şi interferenţelor permanente" la care au fost supuse programele sale în respectiva ţară, scrie Mediafax.

Această decizie vizează programele în limbile engleză şi tamilă ale BBC, care emiteau pe reţeaua de radio de stat Sri Lanka Broadcasting Corporation (SLBC).
BBC a spus că serviciul său în limba tamilă a fost perturbat în perioada 16 - 18 martie, fapt pentru care grupul de media britanic s-a plâns cu privire la SLBC.
BBC a suspendat difuzarea serviciului său de radio în Sri Lanka


PROMULGARE. Președintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii care aprobă ordonanța de urgență a Guvernului ce impune conducerii SRTv să elaboreze un plan de redresare economică. Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a promulgat Legea "pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 33/2012 privind unele măsuri pentru asigurarea furnizării serviciului public de televiziune", scrie HotNews, care citează Agerpres.

Pe 11 martie, plenul Senatului a adoptat proiectul de aprobare a OUG nr. 33/2012 privind unele masuri pentru asigurarea furnizarii serviciului public de televiziune, care impune conducerii SRTv sa elaboreze un plan de redresare economica, aminteste Agerpres.
Traian Basescu a promulgat legea ce impune conducerii SRTv elaborarea unui plan de redresare economica


PROMOȚIILE LA PUTERE. Bugetele de marketing au în prezent ca obiective doar creșterea vânzărilor, iar în acest context chiar și brandurile premium au apelat la promoții, a declarat pentru Wall-Street.ro, Mihaela Petrovan, fondatoarea și directorul general al More Than Pub, agenție de comunicare cu afaceri estimate la 0,4 milioane de euro anul acesta.

“Bugetele de marketing, micșorate considerabil, au acum ca unic obiectiv creșterea vanzarilor. Si pentru ca trebuie sa se vada pe loc rezultatele, pentru ca altfel se taie bugetul, se apelează la promoții și acțiuni cu mesaj preponderent pragmatic. Chiar și brandurile premium au renunțat la povestea din jurul produselor și le-au pus o etichetă uriașă”, afirma Petrovan.
Petrovan, More Than Pub: Brandurile premium au renuntat la poveste si au pus o eticheta uriasa de promotii


APLICAȚIA DE FĂCUT REVISTE. Aplicatia Flipboard, prin care se pot citi știrile și informațiile dorite, a primit un update major, care oferă posibilitatea utilizatorului să-și creeze singur propria publicație, scrie Wall-Street.

Realizarea unei pagini de revistă se face cu ajutorul suportului Flash prin selectarea tipului de publicație și adăugarea de tiluri și conținut.
Cum poti sa fii publisher: aplicatia care iti da posibilitatea sa creezi propria ta revista


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu