Skip to main content

28 Martie. Gazeta de Sud, cel mai citit ziar de provincie

 

ziare presa

Publicitate

CITITORI. Doar 10 ziare locale şi regionale mai sunt înscrise în Studiul Naţional de Audienţă (SNA Focus), realizat de BRAT. Dintre acestea, „Gazeta de Sud” a avut cea mai mare audienţă, 85.000 de cititori pe ediţie, în intervalul 25 iulie 2011 – 24 februarie 2013, scrie Forbes România.

Ultimul raport de audienţă SNA Focus arată o scădere a audienţei presei locale. Niciun ziar regional nu are mai mult de 90.000 de cititori.


„Gazeta de Sud” (Craiova), care acoperă cinci judeţe din Oltenia, are cel mai mai număr de cititori dintre cotidianele din provincie: 85.000 pe ediţie.
Cele mai citite ziare din provincie


SUSPENDARE. Radiodifuzorul public britanic BBC a anunţat că a suspendat difuzarea în Sri Lanka a serviciului său de radio World Service, din cauza "întreruperilor şi interferenţelor permanente" la care au fost supuse programele sale în respectiva ţară, scrie Mediafax.

Această decizie vizează programele în limbile engleză şi tamilă ale BBC, care emiteau pe reţeaua de radio de stat Sri Lanka Broadcasting Corporation (SLBC).
BBC a spus că serviciul său în limba tamilă a fost perturbat în perioada 16 - 18 martie, fapt pentru care grupul de media britanic s-a plâns cu privire la SLBC.
BBC a suspendat difuzarea serviciului său de radio în Sri Lanka


PROMULGARE. Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii care aprobă ordonanţa de urgenţă a Guvernului ce impune conducerii SRTv să elaboreze un plan de redresare economică. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a promulgat Legea "pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 33/2012 privind unele măsuri pentru asigurarea furnizării serviciului public de televiziune", scrie HotNews, care citează Agerpres.

Pe 11 martie, plenul Senatului a adoptat proiectul de aprobare a OUG nr. 33/2012 privind unele masuri pentru asigurarea furnizarii serviciului public de televiziune, care impune conducerii SRTv sa elaboreze un plan de redresare economica, aminteste Agerpres.
Traian Basescu a promulgat legea ce impune conducerii SRTv elaborarea unui plan de redresare economica


PROMOŢIILE LA PUTERE. Bugetele de marketing au în prezent ca obiective doar creşterea vânzărilor, iar în acest context chiar şi brandurile premium au apelat la promoţii, a declarat pentru Wall-Street.ro, Mihaela Petrovan, fondatoarea şi directorul general al More Than Pub, agenţie de comunicare cu afaceri estimate la 0,4 milioane de euro anul acesta.

“Bugetele de marketing, micşorate considerabil, au acum ca unic obiectiv creşterea vanzarilor. Si pentru ca trebuie sa se vada pe loc rezultatele, pentru ca altfel se taie bugetul, se apelează la promoţii şi acţiuni cu mesaj preponderent pragmatic. Chiar şi brandurile premium au renunţat la povestea din jurul produselor şi le-au pus o etichetă uriaşă”, afirma Petrovan.
Petrovan, More Than Pub: Brandurile premium au renuntat la poveste si au pus o eticheta uriasa de promotii


APLICAŢIA DE FĂCUT REVISTE. Aplicatia Flipboard, prin care se pot citi ştirile şi informaţiile dorite, a primit un update major, care oferă posibilitatea utilizatorului să-şi creeze singur propria publicaţie, scrie Wall-Street.

Realizarea unei pagini de revistă se face cu ajutorul suportului Flash prin selectarea tipului de publicaţie şi adăugarea de tiluri şi conţinut.
Cum poti sa fii publisher: aplicatia care iti da posibilitatea sa creezi propria ta revista


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ina voinea ina voinea
    Va multumim din suflet .Fara dumneavoastra nu am exista.
  • liee liee
    Ca sunteti cel mai citit ziar din provincie, meritati tota stima.
  • liee liee
    Va FELICIT pentru rezultatele BUNE.Fiind oltean urmaresc evenimentele prin Dv.Este util pt noi plecati pe alte meleaguri.

Trimite un comentariu

sus