Skip to main content

4 Martie. Șeful SRI, "social-democrat de anvergură internațională" într-o campanie publicitară

 

 

Publicitate

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

FĂRĂ VOIE ÎN CAMPANIE. Posturile de televiziune Realitatea TV și România TV au difuzat vineri în câteva rînduri clipuri video care promovează valorile social-democrației, scrie HotNews. În clipuri apare și șeful SRI, George Maior, drept una dintre figurile majore social-democrate din România, alături de premierul Victor Ponta și Mihai Tănăsescu. SRI a reacționat public, catalogând drept "inadmisibilă" introducerea lui Maior în acest colaj.

Surse din Realitatea TV afirmă ca postul de televiziune a discutat pentru acest contract cu Costin Ilie, directorul agenției Let's Do It Media, care este și publisher la postul concurent, RTV, deținut de deputatul PSD Sebastian Ghiță. Costin Ilie spune că videoclipul aparține unei fundații din Bruxelles "care dorește să promoveze valorile social-democrate în România, care nu are nicio legătură cu România". Reprezentanții Realitatea TV susțin că "au primit o comandă ciudata" de la o "agenție aparent obscură, dar pe bani buni".
Seful SRI, George Maior, este prezentat drept un "social-democrat de anvergura internationala" intr-o campanie publicitara pe mai multe televiziuni. SRI spune ca serviciul e "atras in dispute publice". Vezi cum explica televiziunea contractarea campaniei


A DOUA OARĂ ÎN INSOLVENȚĂ. Cea de-a doua cea mai importantă agenţie de presă din Germania, DAPD, a intrat din nou în insolvenţă, a anunţat un purtător de cuvânt al Tribunalului Administrativ din Berlin, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt Ulrich Wimmer nu a oferit detalii despre această procedură şi nici nu a precizat dacă aceasta vizează toate activităţile agenţiei. DAPD deţine un serviciu foto extrem de apreciat.
A doua cea mai importantă agenţie de presă din Germania a intrat din nou în insolvenţă


JAY LENO, FĂRĂ EMISIUNE. Postul american de televiziune NBC nu va mai prelungi contractul de colaborare cu celebrul Jay Leno pentru emisiunea "The Tonight Show", astfel că sezonul 2013 - 2014 ar putea fi ultimul, potrivit Mediafax.

Cel mai probabil, scrie Hollywood Reporter, anunţul oficial al despărţirii lui Leno de NBC va fi făcut public în luna mai. Tot atunci, oficialii postului vor anunţa că intervalul orar alocat emisiunii "The Tonight Show" va fi acoperit de emisiunea lui Jimmy Fallon care se va numi "Late Nightspot".
Jay Leno ar putea fi înlocuit din 2014 de postul NBC


AUDIENȚĂ. De la începutul anului, „Maghiara de pe unu” (TVR 1), emisiunea ce prezintă evenimente sociale, politice, culturale și reportaje din viaţa comunităţii maghiare din România, a avut o audiență medie de 68.470 de telespectatori pe minut, la nivel național. Aproape 30% dintre aceștia au vârste de peste 65 de ani, scrie Forbes România.
Câți români se uită la emisiunea în limba maghiară de pe TVR1?


GOT TALENT, VARIANTA PE YOUTUBE. Producatorul de televiziune Simon Cowell, cel care a creat formatul "Got Talent", a anunțat că lansează un concurs de talente și pe internet, cu sprijinul YouTube și al companiei Syco Entertainment, pe care o deține, informează Wall-Street, care citează Mediafax.

Noul concurs se va numi "You Generation" și se va desfășura la nivel mondial, scopul său fiind acela de a descoperi talente "neconvenționale și originale", de la muzicieni la fotografi si makeup artiști, magicieni și maeștri bucătari.
Fondatorul X Factor si Got Talent lanseaza un concurs de talente online


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu