Skip to main content

TVR, amendă pentru cântăreaţa goală

 

bijou. cancan
Sursa foto: Cancan

Publicitate

Postul public de televiziune a primit o sancţiune de 10.000 de lei pentru emisiunea Lozul cel mare, difuzată săptămâna trecută, în care cântăreaţa Bijou a apărut într-o ţinută sumară, „creaţie proprie”. În emisiunea în cauză, difuzată în direct la ora 16.45, au apărut şi câteva secvenţe în care se vedeau zonele intime ale cântăreţei.

La dezbaterea subiectului, nu a venit niciun reprezentant al postului care să prezinte vreun punct de vedere. „Au fost disponibilizaţi”, a explicat Radu Călin Cristea, membru CNA şi fost preşedinte interimar al TVR.

Christian Mititelu – „E grav ce s-a întâmplat şi faptul că a fost premeditat. Nu sunt de părere că trebuie să aplicăm aceleaşi criterii pentru toate televiziunile.

Radu Călin Cristea – Cred că dinspre CNA ar trebui să radieze nişte mesaje care să fie mai conectate la lumea modernă. E puţină frivolitate acolo, eu nu văd partea de nuditate explicită. E o chestie mai excentrică, uşor deplasată. Şi eu regret că nu este TVR de faţă, poate era o dovadă că respectă această instituţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • coss coss
    dar oare pe Elwis si Zgabercea nu-i trimite nimeni acasa?! dar oare cat isi mai bat joc de banii nostri acesti indivizi habarnisti si macelari de cultura,educatie, televiziune publica?!!!
    aceasta prostitutie la TVR se datoreaza "profesionalismului" si "competentelor&expertizelor" noului management numit de cei 2 politruci trimisi de Guvern si condus de Irina Radu!!! cat sa mai avem rabdare?
  • Horea Horea
    Daca-i vorba de "goliciune", exista emisiuni pe la Capatos, si nu numai, care ar trebui ca zilnic sa plateasca cate 10 ooo lei.
  • Horea Horea
    Inca nu i-au dat dar ce conteaza pentru ei 10 000 lei!
  • Nasty Nasty
    Nu TVR a fost amendat, ci eu si toti platitorii de taxa radio-TV, pentru ca din banii nostri se va plati. Apropo, acum vreun an - cand era in opozitie - Ponta declara ca refuza sa mai plateasca taxa radio-TV si ca taxa trebuie desfiintata, pentru ca TVR este "sluga puterii". Acum, cand e la putere, de ce nu o desfiinteaza??? ;-)))
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    "Cantareata goala" doar pentru ca nu purta chiloti ?!?
    Si amenda 10.000 de lei pentru ca s-a observat lucrul asta dupa mai multe reluari cu incetinitorul ?!?
  • livia pila livia pila
    I-au dat afara pe Elwis, pe Manoliu, pe Zgabercea, pe Irina Radu-Voiculescu?

Trimite un comentariu

sus