Skip to main content

TVR, amendă pentru cântăreața goală

 

bijou. cancan
Sursa foto: Cancan

Publicitate

Postul public de televiziune a primit o sancțiune de 10.000 de lei pentru emisiunea Lozul cel mare, difuzată săptămâna trecută, în care cântăreața Bijou a apărut într-o ținută sumară, „creație proprie”. În emisiunea în cauză, difuzată în direct la ora 16.45, au apărut și câteva secvențe în care se vedeau zonele intime ale cântăreței.

La dezbaterea subiectului, nu a venit niciun reprezentant al postului care să prezinte vreun punct de vedere. „Au fost disponibilizați”, a explicat Radu Călin Cristea, membru CNA și fost președinte interimar al TVR.

Christian Mititelu – „E grav ce s-a întâmplat și faptul că a fost premeditat. Nu sunt de părere că trebuie să aplicăm aceleași criterii pentru toate televiziunile.

Radu Călin Cristea – Cred că dinspre CNA ar trebui să radieze niște mesaje care să fie mai conectate la lumea modernă. E puțină frivolitate acolo, eu nu văd partea de nuditate explicită. E o chestie mai excentrică, ușor deplasată. Și eu regret că nu este TVR de față, poate era o dovadă că respectă această instituție.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • dar oare pe Elwis si Zgabercea nu-i trimite nimeni acasa?! dar oare cat isi mai bat joc de banii nostri acesti indivizi habarnisti si macelari de cultura,educatie, televiziune publica?!!!
    aceasta prostitutie la TVR se datoreaza "profesionalismului" si "competentelor&expertizelor" noului management numit de cei 2 politruci trimisi de Guvern si condus de Irina Radu!!! cat sa mai avem rabdare?
  • Daca-i vorba de "goliciune", exista emisiuni pe la Capatos, si nu numai, care ar trebui ca zilnic sa plateasca cate 10 ooo lei.
  • Nu TVR a fost amendat, ci eu si toti platitorii de taxa radio-TV, pentru ca din banii nostri se va plati. Apropo, acum vreun an - cand era in opozitie - Ponta declara ca refuza sa mai plateasca taxa radio-TV si ca taxa trebuie desfiintata, pentru ca TVR este "sluga puterii". Acum, cand e la putere, de ce nu o desfiinteaza??? ;-)))
  • "Cantareata goala" doar pentru ca nu purta chiloti ?!?
    Si amenda 10.000 de lei pentru ca s-a observat lucrul asta dupa mai multe reluari cu incetinitorul ?!?

Trimite un comentariu