Skip to main content

Andreea Marin, în continuare cea mai mediatizată vedetă în ziare

 

andreea marin la realitateaAndreea Marin, Adriana Bahmuţeanu şi Anda Adam sunt vedetele feminine cu cele mai multe apariţii în presa scrisă, în perioada 15 februarie – 14 martie 2013, potrivit mediaTRUST România.

Publicitate

Vedeta de televiziune Andreea Marin se menţine pe prima poziţie, pentru a doua lună consecutiv, în clasamentul celor mai mediatizate celebrităţi feminine în presa scrisă. Posibila întoarcere în platourile TVR, discuţiile pe marginea divorţului acesteia de Ştefan Bănică Jr. sunt doar câteva din subiectele importante care i-au adus vedetei 64 de apariţii în presa scrisă.

Locul doi este ocupat de Adriana Bahmuţeanu cu 51 de apariţii. Principalele teme ale materialelor care i-au asigurat acesteia prezenţa în top trei sunt legate de o posibilă împăcare cu fostul ei soţ, Silviu Prigoana, dar şi actuala relaţie a vedetei TV.

Cântăreaţa Anda Adam ocupă locul trei în topul mediaTRUST, cu 49 de apariţii. Concertele susţinute de vedetă, zvonurile despre o nouă relaţie, dar şi comentariile cu privire la despărţirea de Victor Slav au asigurat principalele teme ale mediatizării.

Surpriza acestui clasament realizat în intervalul 15 februarie - 14 martie 2013, este prezenţa Adelinei Pestriţu pe poziţia a patra, cu 43 de apariţii în presa scrisă. Aceasta a reuşit să o detroneze pe Bianca Drăguşanu, după nouă luni de prezenţă constantă în top trei.

Adelina Pestriţu a apărut în materilale legate de recenta ei împăcare cu fostul soţ, Liviu Vârciu, care a durat doar două săptămâni.

vedetele in presa scrisa

Topul celor mai mediatizate vedete masculine

Omul de afaceri Gigi Becali rămâne şi în acest interval cea mai mediatizată vedetă masculină, înregistrând 400 de apariţii în presa scrisă. Performanţele echipei de fotbal Steaua, “aventura” PNL-istă, vizita în Dubai sunt principalele subiecte care l-au adus pe Gigi Becali în fruntea clasamentului.

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, ocupă a doua poziţie în topul mediaTRUST , cu 312 apariţii. Acesta a apărut în articole care au făcut referire la performanţele echipei în Europa League. Un alt subiect care a făcut “vâlvă” în presa scrisă a fost inaugurarea, alături de soţia sa, Anamaria Prodan, a unei cofetării ce le poartă numele.

Locul trei este ocupat de preşedintele LPF, Mitică Dragomir, care a înregistrat 92 de apariţii.

Topul apariţiilor pe copertă

Topul apariţiilor de copertă oferă o surpriză în intervalul 15 februarie – 14 martie 2013: prezenţa pe locul trei a omului de afaceri Silviu Prigoană, cu 11 menţiuni.

Primele două locuri sunt ocupate de aceeiaşi Gigi Becali (36 menţiuni) şi Laurenţiu Reghecampf (27 menţiuni).

În ceea ce priveşte prezenţele feminine, Adriana Bahmuţeanu a avut 9 apariţii de copertă, Anda Adam şi Andreea Marin câte 6 apariţii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus