Skip to main content

ANIVERSARE. Tânăr și neliniștit de 40 de ani

 

Cast Portrait

Publicitate

Serialul Tânăr și neliniștit a ajuns la venerabila vârstă de 40 de ani și peste 10.000 de episoade difuzate în Statele Unite.

Producția este difuzată la de ProTv încă din 1996 și a ajuns la episodul 4.450. Tânăr și neliniștit are 207 premii la activ și alte 508 nominalizări la festivalurile de profil și este de 24 de ani consecutiv serialul de tip soap-opera preferat al americanilor.

Serialul a fost difuzat pentru prima oară pe 26 martie 1973. Veterana Jeanne Cooper, cunoscuta care joacă rolul Katherine Chancellor este singura actriță care a rezistat în echipa Tânăr și neliniștit încă de la început.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Constanta - >hahahahaahhaha...ma bucur sa aud ca nu sunt singurul desi la mine e ciudat pt ca sunt barbat. Culmea ca si eu am inceput sa il urmaresc tot de atunci(cand nu intelegeam eu mult dar...nici nu e asa de mult de inteles) si am tot 28 de ani. Multumesc chiar m-ai facut sa zambesc in dimineata asta.
  • Il urmaresc din 96,eram clasa a V-a,aveam 11 ani,acum am 28 ani plus un bebe de 1an. Nu l-am vazut chiar zilnic,dar am fost constanta,si este chiar frumos serialul,cu toate ca lucrurile si intamplarile se misca cu viteza melcului.

Trimite un comentariu