Skip to main content

Au picat discuțiile dintre Digi și postul lui Paszkany

 

vasile-dancu-david-nika

Publicitate

Transilvania Live, post deținut de Arpad Paszkany și Digi nu au ajuns la o înțelegere, după discuții care ajunseseră într-o fază foarte avansată. Informația a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de Vasile Dâncu, cel care ar fi trebuit să se ocupe de noul proiect rezultat în urma colaborării.

Transilvania Live și Digi pregăteau o colaborare pentru a dezvolta un post de știri regional. Ce se va întâmpla în continuare?

Cel mai probabil, spune Vasile Dâncu pentru Paginademedia.ro, proiectul va fi dezvoltat doar de cei de la Digi (parte a grupului RCS, deținut de Zoltan Teszari), sub coordonarea lui Dâncu:

“Înțeleg că Arpad Paszkany se gândește la o restrângere a activității postului  Transilvania Live. Am în vedere, pe de o parte, continuarea proiectului la care țin și, pe de altă parte, mă interesează să păstrez locurile de muncă ale celor de aici.

După ce voi vorbi cu Paszkany, care acum nu este în țară, voi vedea dacă mai dorește proiectul Transilvania Live. Dacă nu, eu voi lua proiectul de la zero, pentru că intenția Digi de a face un post regional există mai departe. Nu condițiile în care discuțiile au eșuat, voi face un nou proiect.”

Vasile Dâncu spune că intenția lui Paszkany de a renunța la Transilvania Live este mai veche:

“Încă din luna noiembrie, Paszkany ne-a anunța că vrea să se concentreze pe proiectul Look TV, pe divertisment și ar fi bine să găsim un partener.

De comun acord, am discutat cu Digi și am convenit să începem negocierile pentru un proiect regional Digi Transilvania și pentru un post Digi Cluj. Pentru ca totul să fie mai simplu, eu și Ioan Rus i-am cedat acțiunile lui Paszkany și am renunțat la toate funcțiile.

Am convenit că dacă acest proiect cu Digi iese, să rămân în aceast parteneriat. Tranzacția nu a mai avut însă loc.”

La începutul lunii februarie, Transilvania Live era în discuții avansate cu Digi, după cum Paginademedia.ro a scris aici. “Ne aflăm într-un proces de extindere care presupune și o relație cu Digi, dar nu avem încă toate elementele puse la punct în acest moment. Încă lucrăm la proiect. Suntem în faze avansate”, spunea atunci Vasile Dâncu.

Despre subiect a scris și site-ul local știridecluj.ro.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce a facut unguru Paszkany e simplu, s-a folosit de de credibilitatea lui Ioan Rus, de imaginea si profesionalismul lui Vasile Dâncu pentru a construi un post care sa serveasca intereselor maghiare din zona… Daca ne uitam la cine conduce acum postul, vedem ca unul care este pe statul de plata al ONG-urilor finantate de Budapesta iar celalalt este un profitor din totdeauna si un gropar de trusturi media… Doar ca ei nu inteleg ca iarna nu-i ca vara si ca daca ai avut tupeul de a trage in piept oameni de onoare, acestia te vor ierta dar sunt sigur ca, nu vor uita…
  • care Transilvania live?
    De fiecare data cand m-am uitat,prezenta stiri doar din Cluj,asa ca post care sa reprezinte Transilvania nu era,poate post care sa reprezinte Clujul,da!
  • Imi pare rau de acest post. Mi se parea un post destul de decent si care reprezinta destul de bine regiunea respectiva.

Trimite un comentariu