Skip to main content

Campanie umanitară Europa FM cu 20 de artiști și personalități, de la Loredana la Ivan Patzaichin

 

campanie umanitara europa fmEuropa FM a lansat pe 25 martie videoclipul imnului campaniei umanitare „Nu ești singur pe lume”, alături de Loredana, Andra, Connect-R, Monica Anghel, Paul Ciuci (Compact), Toni Șeicărescu (Iris), Ivan Patzaichin, Gabi Maga (Vunk), Alexandra Ușurelu, Bobby Stoica, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Cove și compozitorul melodiei, Petru Călinescu.

Publicitate

Lansarea videoclipului melodiei „E soare și pe strada ta”, care a devenit imnul campaniei umanitare marchează debutul unui nou an în care postul de radio își propune să demareze cea mai amplă campanie de fapte bune din România.

Andrada Burdalescu, director executiv Europa FM:

„Pe lângă îndemnul pe care îl lansăm tuturor de a fi mai buni cu cei din jurul lor, toți oamenii pe care noi îi vom ajuta în cadrul acestei campanii vor trebui să plătească un preț. Da, nu este nicio glumă. Prețul pe care noi îl cerem este ca și ei, la rândul lor, să facă un gest frumos – după puterile și posibilitățile lor – pentru altcineva căruia ar putea să îi însenineze ziua. Vrem să declanșăm o reacție în lanț de fapte bune, la nivel național.”

Videoclipul campaniei a reunit peste 20 de artiști și personalități

În total, peste 20 de artiști și personalități au început 2013 prin susținerea celei mai ample campanii de fapte bune. Vedetele au filmat videoclipul melodiei „E soare și pe strada ta”, imnul campaniei umanitare Europa FM, prin care îi îndeamnă pe români să nu uite de semenii lor cu care viața nu a fost la fel de darnică.

Videoclipul melodiei „E soare și pe strada ta” a fost realizat cu sprijinul televiziunii Kanal D. Piesa a fost compusă de Petru Călinescu și produsă de Bobby Stoica. Melodia este difuzată de Europa FM pe tot parcursul anului 2013.

Monica Anghel a interpretat imnul campaniei împreună cu Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact, Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiță, Niculina Stoican, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Șeicărescu de la Iris și compozitorul piesei, Petru Călinescu.

Împreună cu artiștii care interpretează imnul campaniei, în videoclip îi puteți vedea ca susținători ai campaniei umanitare Europa FM pe Alexandru Arșinel, Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Anca Sigartău, Medeea Marinescu, Alexandra Ușurelu, Gabi Maga (Vunk), Bobby Stoica, Cove, Paula Chirilă și Cristina Cioran, alături de vedetele Europa FM, printre care Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Camelia Chenciu, Radu Constantinescu și Toader Păun.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu