Skip to main content

Diva Universal va difuza sezonul șase al Anatomiei lui Grey

 

JOSEPH WILLIAMSON, MARK SAUL, CHYLER LEIGH, SANDRA OH, KEVIN MCKIDDDiva Universal începe din 8 aprilie să difuzeze al șaselea sezon al serialului Anatomia lui Grey, de la ora 20.00. Serialul de succes va fi difuzat de luni până vineri, la aceeași ora.

Publicitate

Medicii din cadrul Seattle Grace Hospital se confruntă cu noi cazuri complexe și situații de viață și de moarte în noul sezon al serialului Anatomia lui Grey.

Despre sezonul șase al Anatomiei lui Grey:

Încă de la începutul sezonului al șaselea, întreg personalul spitalului trebuie să facă față dispariției lui George - un eveniment neașteptat, care îi va lovi puternic pe foștii săi colegi. Fiecare dintre aceștia îi va plânge dispariția în felul său, trecând prin stări diferite. În aceste împrejurări, reapare și mama lui George, care va trebui să ia o decizie extrem de grea: va fi de acord să doneze organele fiului său? În episoadele următoare, fiecare dintre foștii prieteni ai lui George se luptă să depășească acest moment și își va căuta propriul refugiu.

În același timp, la Seattle Grace Hospital se anunță restructurări de personal, iar această veste îi va pune pe gânduri pe medici, care încep o nouă luptă pentru viitorul lor.

După fuziunea dintre spitalele Seattle Grace și Mercy West, rezidenții vor intra în competiție, luptându-se pentru carierele lor, dar și pentru a intra în sălile de operație.

Creator și producător executiv al serialului Anatomia lui Grey este Shonda Rhimes.
Betsy Beers, Mark Gordon, Krista Vernoff, Rob Corn, Mark Wilding și Allan Heinberg
sunt producători executivi. Anatomia lui Grey este o producție ABC Studios.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu