Skip to main content

Fostul președinte SOTI a încetat din viață

 

Mircea Stoian
Mircea Stoian alături de Andreea Berecleanu la evenimentul „20 de ani de la lansarea SOTI” - Sursa foto: Facebook/Televiziunea SOTI

Publicitate

Mircea Stoian, fostul președinte al postului de televiziune SOTI, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 14 martie, la ora 11.00.

Mircea Stoian a fost președintele TV SOTI pe toată perioada în care televiziunea a emis: 1991 - 1994.

Mircea Stoian a trimis și un mesaj de la revedere familiei și tuturor cunoscuților săi:

Dragi membri ai familiei, dragi prieteni

Plec dintre voi pentru că așa trebuie să se întâmple. Vreau să-mi iau rămas bun de la voi așa cum se cuvine și doresc să vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și pentru toată afecțiunea pe care mi-ați dăruit-o. Rămâneți cu bine, Dumnezeu să vă ocrotească

Televiziunea SOTI a fost o pepinieră de vedete pentru marile televiziuni. La acest post s-au lansat personalități precum Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Lucian Mândruță și Răzvan Dumitrescu.

 

Dumnezeu să-l odihnească.

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dumnezeule, cum pleaca din viata EROII ce au facut sa fie foarte apreciata SINGURA reusita al celor 49 de grevisti ai foamei din Piata Universitatii,batuti cu atata vasmasie de mineri.Ca Presedinte al As. Rev 21 Dec "Piata universitatii" sant fericitr ca FETELE NOASTRE care auvut curaj ASTUNCI, au ajuns vedete ACUM.Mircea Stoian va ramane VESNIC in inimile noastre pentru ca a fosta si va fi OMUL D.lui Ratiu care a dorit o Romanie DESCATUSATA.Dormi in pace MIRCEA, TEVOM URMA CU TOATA pia universtatii care ti-a dat puterea.fIE CA Roamnii sa-si aminteasca de acste sacrificii.AMIN!

Trimite un comentariu