Skip to main content

Fostul redactor-șef al EVZ a lansat proiectul Agro Intel. Vlad Macovei, viitor consilier al deputatului Stănișoară

 

Publicitate

Vlad Macovei, fost redactor-șef al Evenimentului zilei și project manager la săptămânalul Capital, a plecat din grup și a lansat proiectul editorial Agro Intel, o publicație pe care o deține integral. Pe de altă parte, jurnalistul va intra și în consultanța politică și, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, urmează să fie consilier al lui Mihai Stănișoară, fost deputat al PDL, în prezent la Partidul Național Liberal.

Agro Intel, parteneriat cu Capital

vlad-macovei

Agro Intel este un proiect editorial independent care își propune să acopere business-urile agricole. Există online, pe site-ul www.agrointel.ro de nouă luni și, săptămâna viitoare, urmează să apară și pe print, cu o periodicitate lunară.

Primul număr al revistei – Top 50 cei mai bogați fermieri – se va distribui gratuit, împreună cu revista Capital. De altfel, Agro Intel are un parteneriat cu Editura Evenimentul și Capital, care asigură partea logistică (distribuție, tipar, marketing, vânzări). În schimb, Agro Intel oferă pentru Capital informații de profil.

La Agro Intel mai lucrează Lucian Davidescu (și el fost EVZ) și Viorela Pitulice (care a lucrat la Forbes).

Contactat de Paginademedia.ro, Vlad Macovei a confirmat că nu mai are nicio poziție managerială sau editorială la Editura Evenimentul și Capital și că Agro Intel este proiectul lui, dar nu a comentat informațiile Paginademedia.ro.

Macovei intră în consultanța politică

Din informațiile Paginademedia.ro, Vlad Macovei urmează să fie consilier al lui Mihai Stănișoară, fost deputat al PDL, în prezent la Partidul Național Liberal.

Relația lui Macovei cu Stănișoară este mai veche. Jurnalistul l-a ajutat pe politician în ultima campanie electorală.

Vlad Macovei nu a comentat aceste informații. “Pot spune doar că nu există, în acest moment, vreun contract între mine și Mihai Stănișoară, nici ca persoană fizică, nici ca persoană juridică. Pot să spun însă că sunt interesat de consultanța politică.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • bine ca afla toata breasla ce jurnalism deont olog practica macovei. redactor sef, consultant politic... si mai ce, musiu crucea de piatra?

    ah, da, - bravo, succes maxim, te incadrezi in tendinte.
  • parca citeam de nu stiu ce derapaje pe acest site ca s-ar fi petrecut pe TV, prin ziare...acum am ajuns sa citim stiri cu site-uri lansate acum 9 luni (!!!!!), de publicatii "independente" lansate cu logistica, ajutorul etc unui grup de presa al carui actionariat este militant pro Basescu. Zig zag-ul personajului cu care ati vorbit, ieri redactor sef EVZ, parte din grupul de presa de care vorbeam adineauri, apoi ajutor de campanie electorala la Stanisoara in PDL, azi publisher "independent" care isi imparte costurile cu un trust cu o anumita orientare politica, maine consilier al aceluiasi om politic trecut in cealalta tabara politica...de aici trebuie ca vine "independenta" si obiectivitatea jurnalistica si trebuie data o stire, nu-i asa, d-le deontolog Obae?!

Trimite un comentariu