Skip to main content

HBO face un nou serial în România

 

hbo

Publicitate

HBO Europa pregăteşte o nouă producţie filmată în România: Rămâi cu mine. Acesta este cel de-al doilea serial de ficţiune realizat de HBO Europa în România. Filmările pentru Rămâi cu mine vor începe în primavara lui 2013, iar premiera la HBO este programată pentru finele anului.

Serialul este o comedie dramatică ce vorbeşte despre încercările oamenilor de a se cunoaşte şi de a fi înţeleşi de cei din jur. Opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, cel mai important, se caută pe sine.

Producţia are la bază formatul israelian Matay nitnashek, care a fost adaptat de către HBO şi în Ungaria.

Rămâi cu mine va fi regizat de Constantin Popescu şi Mihai Bauman. Din partea HBO Europa, producător executiv este Carmen Harabagiu, iar producători sunt Aurelian Nica şi Gabriela Ceuţă. Tino Furtună este producător din partea Film Factor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    si unde au scris oamenii astia de specialitate? eu nu am citit decat de bine despre serial, dar nu l-am vazut.
  • adrino adrino
    te cred:))))) comparand cu ce? daca romanii ar face seriale ca americanii sau ca britanicii (aici ma refer la cele premiata cu globul de aur) te-ai mai uita la in deriva care a fost facut si in america(in treatment) si a fost un mare fas la fel ca al nostru?(desi la ei atomsfera, actoria si replicile erau mult mai bune). intr-un fel ai dreptate. in comparatie cu las firbinti si eu prefer in deriva. dar daca romanii ar face un serial ca newsroom, sigur nu m-as uita la iures sa il vad cum se chinuie sa nu-i cada placa din gura. daca aduni o gasca de actori care au renume in romania nu inseamna neaparat ca o sa faci un film bun. in deriva nu este un serial bun. oamenii de specialitate- aici ma refer la critici- i-au gasit muuulte hibe. dar important este ca se fac seriale romanesti. legea ar trebui sa-i oblige pe toti patronii de televiziuni sa aiba 2 seriale romanesti pe sezon. o seara buna sa aveti.
  • domnu foto domnu foto
    in deriva a fost extrem de bun!
  • mad79 mad79
    MIE CHIAR IMI PLACE iN DERIVA!
  • adrino adrino
    Daca e ca IN DERIVA...mai bine se abtin.
  • luys15185 luys15185
    oare stirea asta e completa? sigur nu ii lipseste nimic? e relevant sa fie mentionat si primul serial filmat de hbo in romania, daca tot ati amintit de el? eu zic ca da...

Trimite un comentariu

sus