Skip to main content

Minimax va avea un logo 3D

 

minimax3D_vector-cs5Din 23 martie, Minimax va avea o nouă imagine. Atat logo-ul cât și cunoscutele personaje ale postului vor fi proiectate 3D, iar difuzarea canalului TV se va efectua în format 16:9.

Publicitate

Noua înfățișare debutează cu o campanie națională, prin intermediul căreia Minimax îi învață pe copii sa recicleze.

Minimax lansează un concurs de reciclare pentru copii

Concomitent cu actualizarea imaginii postului, ia startul un concurs ce antrenează creativitatea celor mici. Aceștia sunt invitati să dea viață personajelor Mini, Max, Cuțulache și Pisicuța, construindu-le din materiale reciclabile.

Odată realizate, copiii, părinții sau profesorii vor trimite o poză cu lucrarea lor pe adresa www.facebook.com/minimaxromania. Câștigătorii vor fi aleși dintre cei care vor strânge cele mai multe like-uri și vor avea cele mai creative și complexe lucrări.

Premiile oferite constau în 50 de biciclete, 80 de enciclopedii și 75 de soft-uri educaționale. Cea mai bună lucrare realizată are șansa de a câștiga premiul special – o vizită a celor patru personaje Minimax la școala sau gradinița câștigătorului.

Campania se desfășoară în perioada 23 martie – 5 mai, în școlile primare și grădinițele din țară.

În prezent, Minimax poate fi urmărit de peste 4 milioane de abonați în România, în rețelele RCS&RDS, UPC, Digital Cable Systems (DCS), Focus Sat dar și in rețelele majorității operatorilor de cablu regionali.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • @gigi. Ai dat in mintea copiilor ? Plangi dupa Minimax ? Oricum, de cand a fost cumparat de Chelloo Media in 2008, a devenit o porcarie. Si acum, o sa devina o porcarie si mai mare. Il incarca atat, cu 3D si 16:9, de parca un copil de 5-10 ani care urmareste, ar tine cont de chestiile astea. Mi-e sa nu se sperie aia mici cand vor vedea in 3D. Vor spune ca iese bau-bau prin ecran si ii mananca. LOL .

Trimite un comentariu