Skip to main content

Mircea Medaru, director executiv la Adevărul. Alte schimbări în rândul administratorilor

 

Sursa foto Adevarul

Publicitate

Mircea Medaru va fi numit în perioada următoare nou director executiv al grupului Adevărul (o poziţie nou înfiinţată), deţinut de Cristi Burci, potrivit unor surse din interiorul grupului. Alte schimbări sunt şi la nivelul administratorilor firmelor grupului.

Cine este Mircea Medaru?

Medaru are experienţă în televiziune. A lucrat la Prima TV, pe vremea când postul era deţinut de Burci, apoi a fost director de programe la Realitatea şi a condus postul TV Sport, lansat de Silviu Prigoană. Canalul a fost ulterior vândut către MediaPro şi transformat în Sport.ro. Medaru s-a ocupat de achiziţiile postului sportive, apoi a fost consultant în grupul Pro TV.

2010 – 2012: consultant Pro TV

2007-2010: Head of acquisition Sport.ro

2003-2007: Managing Director Sport Radio TV Media SRL/TV Sport

2001-2003: Director programe Realitatea TV

1997-2000: Director de programe Prima TV

Adevărul Holding trece şi prin schimbări la nivelul administratorilor grupului. Ieri, Iulian Matache, unul din administratori, şi-a dat demisia, la o zi după ce un alt administrator, Gabriela Enescu (totodată director de operaţiuni), a renunţat la funcţie.

Administrator a fost numit Cătălin Mănescu, şi el colaborator al lui Cristi Burci de pe vremea Prima TV.

Adevărul Holding, companie din grup aflată în insolvenţă, o are ca administrator special pe Denisa Turcu. Şi ea a colaborat cu Burci în trecut. Denisa Turcu a fost, timp de câţiva ani, director financiar al companiei International Railway Systems – IRS, condusă de Burci.

Structura de conducere a grupului Adevărul

Cel puţin pe hârtie, grupul Adevărul îl are ca director general pe Peter Imre. În realitate, Imre este văzut din ce în ce mai rar în clădirea din Pipera a grupului Adevărul Holding.

Mircea Medaru urmează în noua ierarhie, ca director executiv al grupului.

Publisher general este, în prezent, Răzvan Ionescu, cu care Burci a început un proiect online înainte să preia grupul Adevărul. Ulterior, platforma online a fost împrumutată pentru noul site Adevărul.ro. În urmă cu o săptămână, Răzvan Ionescu a intrat brusc în concediu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tu tu
    ce gluma proasta....Medaru nu a fost numit COO ...nici macar nu mai calca pe la Adevarul..
    .
    tzeapaaaa.....sau a fost si el hacuit!
  • andreea andreea
    Probabil ca Razvan Ionescu a intrat in concediu pentru a se casatori.
  • vancica vancica
    nici nu stiu ce sa zic...o fi bine, o fi rau...mi-as dori sa fie bine. bine de tot!
  • Gabri Toma Gabri Toma
    Daca zici ca lucrezi in tipografie, banuiesc ca la adevarul, ar trebui sa fii ceva mai bine informat. La noi la Bucuresti e pus lacatul deja. Cat despre viitorul ppe online. Va mai curge multa apa pe Dambovita. Pe online au inceput baietii sa constientizeze ca singurul beneficiar al monetizarii continutului este Google. Permite-mi sa fiu rezervat in privinta faptului ca la un moment dat se va trece absolut totul in on-line.
  • Cas Cas
    bafta Mircea.....
  • print print
    eu lucrez in tipo si inca nu e inchisa nici una ....cel putin pana la ora asta,dar nici bine nu ne este.....sa fie viitorul doar pe online?
  • Mr.Pisica Mr.Pisica
    Felicitari, Mircea! La mai mare!
  • Gabri Toma Gabri Toma
    Tipografiile au fost scoase deja din calculele de reabilitare. Doua sunt inchise. Urmeaza urmatoarele doua. Oricum sunt gajate toate. Sunt ultima grija a lui Burci. Aici la noi au inchis-o demult. Au ramas oamenii pe drumuri. Pacat de oamenii de-acolo, pacat si de colegii din redactie de-aici.
  • print print
    de tipografii mai stie cineva ceva ......viitorul pare sumbru...
  • Reporter Reporter
    Noile numiri arata ca Burci si-a adus oamenii fideli, de fapt sclavii bine platiti care nu-i ies din cuvant, in fruntea bucatelor. Imre si Ionescu, doi incompetenti dovediti si care nu mai au nevoie de nicio prezentare, basca ombudsman-ul Cacartianu, sunt pe faras: li s-a aratat demult usa, dar se fac ca n-o vad! E chestie de nesimtire profesionala si de calcule, mai au de luat niste mii de euro, oricum nemeritati, o vreme ...
    Cert este ca numele astea insirate mai sus nu sunt purtate de niste persoane competente sa conduca spre succes un business falimentar. Pur si simplu sunt niste insi fideli care trebuia resplatiti intr-un fel. Cat despre International Railway System, cautati pe Google si veti vedea ce de tepe au manageriat aia pe acolo, ce falimente, mama-mama. Burci are in mana o castana fierbinte, de care nu stie cum sa mai scape dupa ce in comitetul creditorilor s-a trezit cu ProTV si cu AVAS! De asta si-au luat campii cei doi mega-sefi!
    Vin vremuri grele, dragi colegi!
  • Ziaristul Ziaristul
    Ce se aude insa cu salariile? Se pare ca iar sunt intarzieri mari
  • Irissa Irissa
    schimbari peste schimbari la AH, zvarcoliri ale gandirii startegice....

Trimite un comentariu

sus