Skip to main content

Nașul TV a intrat pe RCS

 

nasul
Postul de televiziune deținut de Radu Moraru, Nașul TV, a intrat, din această seară, pe rețeaua de cablu RCS&RDS, potrivit site-ului postului de televiziune.

Publicitate

Mutarea are loc la două săptămâni după ce Consiliul Național al Audiovizualului a somat compania de cablu să introducă în grilă postul patronat de Radu Moraru, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Nașul TV a intrat, din acest an, în lista posturilor libere la retransmisie, ce trebuie preluate obligatoriu, fără niciun cost, de către companiile de cablu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Va doare tare aparitia Nasul TV? Nu aveti decat sa schimbati canalul.Si unii sa mai faca si altceva decat sa posteze zeci de mesaje gratuite(sau poate nu) pe aici !Hai pa!
 • UPC sre 17 canale HD printre care: Animal Planet HD, Discovery Hd Showcase, History HD, Sundance Channel (deocamdata netitrat dar speram sa se rezolve), Eurosport 1 si 2 in HD, plus promisiunea introducerii unor noi canale HD in 2013. Asta pe langa faptul ca exista deja si optiunea 3d la anumite canale. Iar cand va intra si in RO. Horizon de la UPC atunci se va schimba total modul de a privi la TV. Asa ca in domeniul tehnologiei si inovatiei RCS joaca la pitici. Cat despre pret, mi se pare corect. Vrei calitate, platesti. Ca altfel patesti ca la RCS. Te trezesti ca dispar canale de calitate si isi face cablistu' posturile lui.
 • bahmuteanca - Eu am abonament la ei de 4 ani. De la 1 ianuarie 2013 platesc 29 de lei in loc de 25 de lei, cat era pana atunci. Scrie si pe site-ul oficial ca s-a modificat pretul abonamentelor. Cu toate astea au scos Discovery si au bagat trompetele Digi, marind astfel nr. canalelor fara rost pe care le platesc. Daca nu era DigiSport, plecam de mult de la ei. Eventual sa ma dea in judecata pentru ca am acceptat sa platesc mai mult pentru canalele lor idioate !
 • midnightk - Să nu uităm de canalele Discovery, scoase de RCS pe motiv că cei de la Discovery cer prea mult. Au băgat în schimb trompetele Digi documentare (3 la număr) și Digi 24 (7 la număr) și au scumpit abonamentele. Bravo RCS ! Lăsați-vă de meserie sau furați mai puțin !
 • Nu știu unde ați văzut voi că Nașul e codat. Cei cu DVB-C să dea o rescanare. Că l-am scos eu după aia, e altă discuție.
 • decat porcaria asta mai bine bagau Travel Mix (post de turism romanesc). Dar se pare ca ce e interesant si tine de istorie si cultura nu este obliogatoriu la javrele de la RDS
 • domnilor , trebuie sa facem ceva cu rds, nu se poate asa ceva in secolul 21,cu drak ii posibil sa codezi nasul tv?
  cei asa interesant la nasul tv?
  ei iti dau gratuit postul,si u il codezi tocmai ca sa iti vinzi u (rds) acele conserve ,presupun ca sa mai scoata si ei ceva bani ca toti au plecat la alte firme mult mai reale, pai nasul tv cei hbo?
  lasa ca pe nasul tv il vad si pe internet live,fara sa mai dau 8 lei in plus,sa l-e fie rusine,ei nu vad ce grila au cei de la upc?
  de la romtelecom?
  si fara prea multi bani, raportul calitate -pret e tsunami asiatic.
 • Ce va mai place sa va laudati...in principiu daca ai un TV cu tuner integrat si sa fie si Full HD eu zic ca pe piata la ora actuala RDS-ul iti poate oferii cele mai multe programe HD si nici nu iti trebui decodor (deocamdata) spre deosebire de UPC care orice TV ai avea tot trebui sa le platesti ceva in plus sa vezi HD. In fine ca program de stiri eu zic ca cel mai OK la ora actuala este Digi 24.
 • Nu e vorba de patron. Posturile maghiare sunt prezente peste tot, spre exemplu UPC-ul are 20 in pachetul Panonia, la fel si la Dolce.. sunt 12 astfel de posturi in pachetul maxim. Sunt puse pentru ca la noi e prezenta populatia de maghiari, carora cica, trebuie sa le oferi un spatiu al lor.

Trimite un comentariu