Skip to main content

PRESA DE AZI. Ancheta CSM privind mafia din Justiție, în ziarele de azi

 

ziare presaEvenimentul zilei și România liberă își deschid edițiile de astăzi cu materiale despre ancheta CSM privind mafia din Justiție. “Cum a spart programul informatic rețeaua mafiotă din Justiție”, este titlul de pe prima pagină din Evenimentul zilei. România liberă titrează pe prima pagină “Ancheta CSm care amenință mafia din Justiție”.

Publicitate

Evenimentul zilei scrie pe prima pagină: ”Sistemul ECRIS, folosit pentru distribuirea aleatorie a dosarelor, nu este sigur sută la sută. Grefierul de la Tribunalul București a reușit să manipuleze programul informatic după cum primea indicații de la judecătoarele Antonela Costache și Viorica Dinu. O echipă CSM va descinde la tribunal pentru verificări”.

România liberă scrie pe prima pagină: “Verificări fără precedent asupra modului în care este manipulat sistemul informativ ECRIS, vital pentru bunul mers al proceselor”.

Ziarul Adevărul pune pe prima pagină un interviu cu Victor Ponta care “susține că monitorizarea pe îndeplinirea standardelor democratice propusă în UE se referă la Ungaria, speră că nimeni să nu confunde Bucureștiul cu Budapesta în evluarea celor două țări și nici să nu se meargă pe principiul politic <unul de la populari, unul de la socialiști>.”

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Național: Mona pivniceru vrea să fie judecătorul României la CEDO!
  • Gazeta Sporturilor: Surprizele lui Piți. Antrenorul “naționalei” se gândește să îi titularizeze pe: Bogdan Stancu, Grozav, Pintilii și Ștefan Radu.
  • ProSport: Un milion în 11 zile sau adio Ligă!
  • Libertatea: Anamaria Prodan își riscă viața ca să mai facă un bebe pentru Reghe!
  • Click!: Iubitul lui Bahmu, tată pentru copiii lui Prigoană

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu