Skip to main content

PRESA DE AZI. Asta ştire: Hagi, prins în timp ce-şi săruta soţia

 

Capturaţi ecranul complet 21.03.2013 163805.bmp

Publicitate

În ziua de azi, să-ţi săruţi soţia este ştire de prima pagină. Cel puţin aşa este pentru Libertatea. Tabloidul a deschis astăzi pe titlul „Hagi, sărut pătimaş cu Marilena”. Articolul este ilustrat cu o fotografie în care regele fotbalului se sărută cu... Marilena, soţia lui.

Hagi este şi vedeta de pe prima pagină din ProSport. Hagi, ziarist maghiar, titrează cotidianul de sport. Regele a fost acreditat de unguri ca jurnalist pentru a putea intra la partida de vineri. FIFA interzice accesul la jocurile fără spectatori altor persoane în afara jurnaliştilor şi a oficialilor federaţilor. 

România liberă se concentrează pe scandalul laptelui contaminat: Guvernul, contaminat de criza laptelui. Scandalul aflatoxinei îi aduce pe fermieri aproape de faliment, notează publicaţia.

Alte titluri din presa de azi: 

  • Adevărul: Ponta îl bate pe Antonescu
  • Evenimentul zilei: Românii plătesc facturi umflate la curent ca să întreţină clientela statului.
  • Naţional: Oamenii premierului, ţinuţi din scurt cu Doi ş-un sfert.
  • Click!: Itina, soţia miliardarului Truică, e supărată că omul de afaceri este executat silit: „Mai bine vând casa decât s-o piardă Truică”
  • Gazeta Sporturilor: Inimă străină pentru viaţa Rapidului
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ce sa faca si libertatea? atat poate, atat face! mai au dreptate si aia care militeaza pentru salvarea padurilor. atata hartie irosita degeaba. si cand ii aud pe ziaristi: vaaaai, moare presa! din partea mea, sa se inchida toate. ca cu prostii din astea de articole nu mai cumpara nimeni ziare
  • ar trebui să faceţi posibilă trimiterea rapidă mai departe a articolelor prin intermediul reţelelor de socializare (facebook, twitter) - acele mici iconiţe pe pagina articolului cu care să poată fi distribuit articolul.

Trimite un comentariu

sus