Skip to main content

PRESA DE AZI. Eliberarea lui Adrian Năstase în ziarele de azi

 

presa de azi 19 martieAdevărulRomânia liberă şi Jurnalul Naţional tratează pe prima pagină subiecte despre eliberarea din penitenciar a lui Adrian Năstase. Adevărul titrează pe prima pagină: “Adrian Năstase nu are ce căuta în PSD timp de trei ani”. Iar România liberă se întreabă “Cum va evolua PSD după revenirea lui Năstase?”.

Publicitate

“Adrian Năstase a fost eliberat, ieri, de către Tribunalul Bucureşti, iar unii dintre liderii PSD vorbesc despre revenirea sa în partid. Legal însă, el nu poate fi membru PSD până în 20 iunie 2016.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis ieri ca fostul premier Adrian Năstase să fie eliberat din Penitenciarul Jilava. Aici a stat aproape nouă luni după ce a fost găsit vinovat pentru că şi-a folosit influenţa funcţiei de preşedinte al unui partid, în scopul obţinerii de sponsorizări pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSDŢ, scrie Adevărul pe prima pagină.

România liberă scrie pe prima pagină că “liderii PSD au salutat decizia instanţei, dar când vine vorba de viitorul politic al lui Adrian Năstase părerile sunt împărţite în interiorul partidului. Unii social-democraţi, în frunte cu Victor Ponta, l-ar vrea pe fostul premier într-o poziţie de top. Alţii, însă, sunt mai puţin încântaţi, dacă nu de-a dreptul ostili revenirii lui Năstase.”

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: Reţeaua şpăgarilor din Tribunal. Metodele prin care judecătorii “îi fac scăpaţi” pe infractori
  • Naţional: Hogeacul lui Dinu Patriciu de la Londra
  • Gazeta Sporturilor: Trezoreria Federaţiei de Patinaj s-a autodenunţat la poliţie, acuzând fraude în pregătirile pentru FOTE
  • ProSport: Piţurcă rămâne şi dacă nu batem Ungaria!
  • Libertatea: Şi-a făcut de cap în club cu un fotbalist!
  • Click!: Mădălina Ghenea şi-a înşelat iubitul actor

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus