Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Monica Macovei: “Blaga m-a convins că nu vrea să facă Opoziție”

 

presa de azi 18 martieEvenimentul zilei pune pe prima pagină un interviu cu Monica Macovei. “Monica Macovei: “Blaga m-a convins că nu vrea să facă Opoziție”, este titlul de pe prima pagină din EVZ. “Vreau să fac opoziție USL-ului, și noi, acum, nu îndeplinim acest rol. Dacă USL va câștiga Cotroceniul, România va arăta ca o dictatură asiatică”, avertizează Monica Macovei, candidata la șefia PDL.

Publicitate

România liberă deschide ediția de astăzi cu un articol despre scutul antirachetă din România. “Scutul antirachetă rămâne în România”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

“Decizia administrativă Barack Obama de a modifica din nou planurile Apărării Antirachetă și de a anula cea de-a patra fază a Abordării Adaptative în Etape a Apărării Antirachetă în Europa, anunțată vineri de secretarul Apărarii Chuck Hagel, nu afectează cu nimic dezvoltarea sistemului din România, care face parte din faza a II-a”, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Klaus Iohannis critică voalat politica Angelei Merkel față de România: Germania nu trebuia să ne refuze în public
  • ProSport: Se naște titlul - Chipciu a marcat singurul gol din Steaua-Vaslui 1-0 și a pus mingea la păstrare, sub tricou
  • Gazeta Sporturilor: Strigăt de campion - Golul lui Chipciu, venit după o execuție despinsă parcă din Premier League, a permis liderului să-și mențină avansul de 12 puncte față de Astra.
  • Național: La ce “perversități” le-au supus ofițerii DNA pe judecătoarele penale
  • Libertatea: Monica Gabor vrea să devină cetățean al SUA
  • Click!: Miliardarul Truică, dat afară din palatul de la Snagov?

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu