Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Monica Macovei: “Blaga m-a convins că nu vrea să facă Opoziţie”

 

presa de azi 18 martieEvenimentul zilei pune pe prima pagină un interviu cu Monica Macovei. “Monica Macovei: “Blaga m-a convins că nu vrea să facă Opoziţie”, este titlul de pe prima pagină din EVZ. “Vreau să fac opoziţie USL-ului, şi noi, acum, nu îndeplinim acest rol. Dacă USL va câştiga Cotroceniul, România va arăta ca o dictatură asiatică”, avertizează Monica Macovei, candidata la şefia PDL.

Publicitate

România liberă deschide ediţia de astăzi cu un articol despre scutul antirachetă din România. “Scutul antirachetă rămâne în România”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

“Decizia administrativă Barack Obama de a modifica din nou planurile Apărării Antirachetă şi de a anula cea de-a patra fază a Abordării Adaptative în Etape a Apărării Antirachetă în Europa, anunţată vineri de secretarul Apărarii Chuck Hagel, nu afectează cu nimic dezvoltarea sistemului din România, care face parte din faza a II-a”, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Klaus Iohannis critică voalat politica Angelei Merkel faţă de România: Germania nu trebuia să ne refuze în public
  • ProSport: Se naşte titlul - Chipciu a marcat singurul gol din Steaua-Vaslui 1-0 şi a pus mingea la păstrare, sub tricou
  • Gazeta Sporturilor: Strigăt de campion - Golul lui Chipciu, venit după o execuţie despinsă parcă din Premier League, a permis liderului să-şi menţină avansul de 12 puncte faţă de Astra.
  • Naţional: La ce “perversităţi” le-au supus ofiţerii DNA pe judecătoarele penale
  • Libertatea: Monica Gabor vrea să devină cetăţean al SUA
  • Click!: Miliardarul Truică, dat afară din palatul de la Snagov?

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus