Skip to main content

RECORD. Românii au talent, un nou vârf pe urban: 2,9 milioane de telespectatori

 
_C1K3057
_C1K3057

_C1K3057

Publicitate

Ediţia de vineri a show-ului Românii au talent a atins pe urban şi pe comercial (publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani) cea mai bună audienţă de la lansarea show-ului. Paginademedia.ro prezintă în continuare rezultatele înregistrate vineri, 15 martie, de show-ul de talente.

La nivel naţional show-ul a înregistrat o medie de 5,5 milioane de telespectatori în fiecare minut. Pro TV a fost urmat de Antena 1, care a avut o medie de 813.000 de telespectatori pe minut şi de Kanal D, cu 768.000.

Vârful pe naţional a fost de 6,9 milioane de telespectatori, la ora 22.08

La nivel urban, Românii au talent a fost urmărit de 2,9 milioane de telespectatori în fiecare minut, fiind cea mai urmărită ediţie a show-ului de până acum. Al doilea clasat, Antena 1, a înregistrat o medie de 485.000 de telespectatori.

Vârful pe urban a fost de 3,7 milioane de telespectatori, la 22.53.

Pe targetul comercial, show-ul de pe Pro TV a avut de asemenea cele mai bune audienţe de până acum, fiind urmărit de 1,6 milioane de telespectatori în fiecare minut. Vârful a fost de 2 milioane de telespectatori, la ora 22.53.

Audienţa posturilor TV pe intervalul Românii au talent de vineri, 15 martie

Post TV URBAN Post TV NATIONAL
Pro TV 2.984.000 de telespectatori (28,5 rating) Pro TV 5.525.000 de telespectatori (29 rating)
Antena 1 485.000 (4,6) Antena 1 813.000 (4,3)
Kanal D 276.000 (2,6) Kanal D 768.000 (4)
TVR 1 271.000 (2,6) TVR 1 725.000 (3,8)
Acasa 232.000 (2,2) Acasa 643.000 (3,4)

Tot aseară a avut debutul emisiunea O dată-n viaţă, de pe TVR 1. Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor a plasat postul public de televiziune pe locul patru în audienţe, la nivel urban şi naţional. O dată-n viaţă a avut o medie de 725.000 de telespectatori în fiecare minut, dintre care 271.000 erau din mediul urban.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • valeriu valeriu
    Nu cred I aceste masuratori 6,9 mil de telespectatori .Calculati si voi 19 mil populatia din care copii sub 3 ani care nu se pun , cei care s-au uitat la alte programe + cei care nu au telev//cablu , cei care au ales alte modalitati de distractie etc , cred ca depasim populatia tarii.
    Cei de la Realitatea TV aveau dreptate . SE masluiesc rezultatele masuratorilor in favoarea unor televiziuni
  • Dobre Dobre
    Audientele nu pot fi atat de mari, PRO-ul vrea sa arate ca nu poate fi ocolit... Dragii mei cifrele respective pentru cunoscatori sunt imposibile... practic obliga agentiile si clientii sa mearga la ei...
    Nu va mai extaziati atat, nu are legatura cu Antene.. este vorba despre GRP-uri si bani...
  • jumanji jumanji
    Robert Horvath este inca o dovada a lipsei de profesionalism a RTV. Prima dovada a fost scandalul fabricat care l-a avut in centru pe asa-zisul urmas al lui Sergiu Nicolaescu. Cei de la RTV au apelat la Horvath pentru ca au fost refuzati de sursele mult mai credibile ale lui Vadim sau Dan Diaconescu.
  • kirio kirio
    mai thorthor mie imi place sloganul! mereu aproape niciodata inauntru!!!! cred si eu ca asta aduce frustrari! atenelor tot asa sa o tineti, pe topogan!!!
  • doru68 doru68
    Decat mizeriile de la A 1 .Si sant destule meciuri de vazut,mai thorthor angajat al ANTENISTILOR,ca vad ca le iei apararea peste tot.Eu nu ma uit numai la PROTV.Sant destul de multe posturi la care sa ma uit,insa ce este evident se vede de departe mai putin de angajatii antenelor care sant chiori sau se prefac ,ca nu vad locul lor in topul audientelor scade usor,usor.Sa vedem ce o sa zici miine cand apare ratingul,o sa-ti rozi unghiile de ciuda si o sa te scobesti tu in nas de mirare............nui asa?
  • thorthor thorthor
    esti f destept du te fuga ca e ceva f fain pe prost tv un film nemaivazut de tine si scoateti degetul din nas de mirare k?
  • doru68 doru68
    Prosti sant cei care nu se uita la ROMANII AU TALENT,si o sa vedeti ca o sa bata la audienta meciul cu ROMANIA.Pupincuristii antenelor sa se uite la jalnicele lor emisiuni care deabia daca bat 1-1,5 milioane de telespectatori cu cea mai cea emisiune a lor,care o fi aia.Daca tot fac emisiuni ca ABCES INDIRECT,cea de vineri cand au prostit lumea cu DAN BITMAN in direct si el de fapt era la MARUTA,sant demni de mila ,vai de capul lor.
  • Dan Dan
    Wow ce audiente !!!!Ce-si mai bate joc Pro tv de hahantenisti !! Umilire numele tau e Hantena !! Vai de ei !!!
  • thorthor thorthor
    prostevistii sunt foarte incintati de o emisiune proasta ce stupizi sunteti
  • thorthor thorthor
    e o emisune plictisitoare doat pentru prost tevisti
  • vladvlad vladvlad
    prostii se uita la prost teve restu nu se uita la tv
  • cristi cristi
    Meciul incepe la 21.30 cand deja publicul e prins tare cu emisiunea. Nu are de ce Protv-ul sa multe emisiunea. Emisiunea asta a mai batut meciuri ale Nationalei .De o muta , de nu o muta tot lideri vor fi !!! Asta e clar !!
  • Expertul, Expertul,
    in programul tv de pe port.ro apare romanii au talent vineri. ar fi o mutare logica si strategica pentru protv.
  • Expertul, Expertul,
    pentru cunoscatori! audientele pentru targetul comercial 18 49: romanii au talent 29.5 rating cu 55.6 share, antena 1 locul 2 cu 4.9 rating si 9.3 share.
  • pavel pavel
    sunt tare curios ce vor face cei de la protv, vinerea viitoare. mai ales ca e si meciul unei rivalitati istorice ungaria - romania transmis de tvr si care se va juca cu portile inchise. vor muta romanii au talent sambata, iar vineri va fi un nou film din seria terminator ?

Trimite un comentariu

sus