Skip to main content

România dansează, pe primul loc după media de audiență. Show-ul, depășit pe intersecția cu Ernest și cu filmul Pro

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENȚE. A doua ediție a emisiunii România dansează, de pe Antena 1, a fost pe primul loc după media audienței emisiunii, atât la nivel național, cât și la orașe și pe publicul comercial.

Față de săptămâna trecută, când a fost lider pe toată durata emisiunii, de această dată România dansează a fost depășită pe intersecția cu filmul Teroare în Paris, de pe Pro TV și cu Ochii din umbră (Kanal D). După ce filmul s-a terminat, audiența Antena 1 a crescut.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audiența celei de-a doua ediții România dansează:

LA NIVEL NAȚIONAL. La România dansează s-au uitat 2,1 milioane de români în medie în fiecare minut. Pe intervalul show-ului jurizat de Mihai Bendeac și CRBL la Pro TV erau 1,86 milioane de telespectatori.

LA NIVEL URBAN. Aproape 1,3 milioane de telespectatori ai concursului de dans au fost din mediul urban. Pe intervalul emisiunii, pe Pro TV erau puțin peste un milion de orășeni în fiecare minut.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează a fost pe primul loc și pe targetul comercial (o noutate față de săptămâna trecută). Astfel, Antena 1 avea 741.000 de telespectatori pe minut între 18 și 49 de ani pe intervalul concursului (13,4 rating pe segment). La Pro TV se uitau 618.000 de persoane din segmentul comercial (11,1 rating).

Audiența posturilor TV duminică, 24 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

  NATIONAL     URBAN  
Antena 1 2.102.000 telespectatori pe minut (11 rtg) Antena 1 1.294.000 (12,3)
Pro TV 1.860.000 (9,8) Pro TV 1.011.000 (9,6)
Kanal D 1.731.000 (9,1) Kanal D 677 (6,5)
Prima TV 710.000 (3,7) Antena 3 366.000 (3,5)
Acasa 706.000 (3,7) Prima TV 325.000 (3,1)

România dansează, depășită pe intersecția cu filmul Teroare în Paris

Dacă după media emisiunii concursul a fost pe primul loc, pe intersecția cu filmul Teroare în Paris (Pro TV) și cu Ochii din umbră (Kanal D) clasamentul a fost diferit.

La nivelul întregii țări, pe primul loc a fost Kanal D, cu Ernest, urmată de Pro TV, cu filmul și apoi de România dansează.

La nivel urban, pe intersecția cu filmul de pe Pro TV, Antena 1 a fost pe locul doi, la o diferență de 40.000 de telespectatori în urma producției Teroare în Paris.

Audiența posturilor TV pe intervalul în care România dansează s-a intersectat cu filmul Teroare în Paris (Pro TV) și cu Ochii din umbră, de pe Kanal D:

  NATIONAL     URBAN  
Kanal D 2.234.000 telespectatori pe minut (11,7 rating) Pro TV 1.201.000 (11,5)
Pro TV 2.176.000 (11,4) Antena 1 1.157.000 (11)
Antena 1 1.905.000 (10) Kanal D 865.000 (8,2)
Acasa 969.000 (5,1) Prima 397.000 (3,8)
Prima 856.000 (4,5) Antena 3 311.000 (3)

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Gusturile nu se discuta, insa nivelul consumatorilor tv spune multe daca Ernest cu emisunea lui a fost lider de audienta. Romania danseaza din punctul meu de vedere este o emisiune reusita. Nici mie nu-mi place Bendeac , dupa ce a plecat de la Mondenii a avut numai emisiuni penibile , insa ca si jurat este ok. Oricum juriul este mult mai placut decat la cele doua editii XFactor, care a fost distrus de Antena1, care nu are nicio treaba cu varianta originala.
 • @expertul(lu'peste)
  aaaa acuma e bine ca pro tv a batuto pe antena 1 la urban nu pe comercial dar cind pierde pe urban si cistiga pe comercial zici ca asa e pro tv e interesat doar de comercial.Cine sa te mai inteleaga si pe tine sluga prostevista ce esti
 • @tomdegetica, esti penibil. daca citesti, romania danseaza a fost depasita de film pe urban pe intervalul comun de difuzare. antena 1 a crescut doar dupa terminarea filmului.
 • Totusi, cel mai interesant lucru de mentionat este ca duminica seara, in prime time, Kanal D a fost lider.
  Cu o emisiune de 2 lei a batut un film bun si destul de nou de pe Protv si o emisiune in care s-au investit multi bani de pe Antena 1.
 • @dan
  nu toate televiziunile vor sa faca audienta (falsa) a romanilor n au talent ca nu e un standard in materie de televiziune nici comedia aia ieftina de pe prost tv cu 5 ciumpalaci(3 in juriu si 2 prezentatori)
 • pt expertul
  relaxeazate baiete ca de nu faci infarct de atita grija. cind cum unde au fost difuzate tu nu stii?te oftici ca antena a castigat pe comercial?doamne ce sluga prostevista esti
 • da la romanii n au talent unde se duc toti nespalatii si aschilopatii cum este mai dorule,daca aici zici ca sunt doar babe?iar gartos cum e la romanii n au talent?e penibil dar lumea se uita ca e prost tv nu?
 • Antonie..se citeste articolul.. si scrie clar show-ul a fost depasit de Ernest si de filmul Pro !! Ce vrei mai mult ?? E clar ca lumina !!!!.. ca pe acest interval cand a avut concurenta show-ul nu a facut fata !!!! ..audienta au luat-o dupa 22 ( cand s-au terminat cele doua ) si n-au avut cu cine sa se bata decat bataie eventual pe publicul pensionar sau somer care dimineata nu pleaca la munca !!!
 • petrisor v-a bagat in ceata inca o data. a dat un titlu de nimeni nu citeste articolul. Romania Danseaza a batut pe toate targeturile si tot nu e bine. nici cand bate nu sunt promourile si emisiunea buna. ciudat. n-am auzit niciun telespectator care sa vorbeasca de montaj... eu zic ca ii roade pe unii ceva...
 • @tomdegetelul: e o bila alba ptr Antena 1 ca a fost pe primul loc la publicul comercial, dar nu crezi c-ar fi trebuit sa fie si la general avand in vedere formatul emisiunii? Nu este vina publicului ca nu s-a uitat, cei de la Antena 1 nu stiu sa faca marketing si-si dau cu stangul in dreptul.
 • @tomdegetelul: Inteleg ce vrei sa spui, dar nu cred ca cei de la Antena 1 sunt obligati sa difuzeze o opinie a aceleiasi persoane de doua ori in aceeeasi emisiune. Si ca drept dovada, exista inregistrarea emisiunii. Camerele sunt puse prea mult pe JURIU si spectatorii din sala, momentele importante ale prestatiei concurentului sunt ratate, adica nedifuzate. Sunt chestiuni elementare care nu stiu cum cei de la Antena 1 NU le observa. Repeta aceeasi greseala ca si la X Factor. O spun ca un telespectator al Antenei 1, dar cand ceva nu-mi convine, schimb.
 • Petrisor ce audienta a avut filmul teroare in paris pe comercial? in ce interval orar au fost difuzate filmul respectiv romania danseaza?

Trimite un comentariu