Skip to main content

Românii au talent, audienţele ultimei ediţii

 

Publicitate

Ediţia de vineri Românii au talent, a treia ediţie din acest sezon, a fost văzută de peste cinci milioane de români în medie pe minut, dintre care jumătate au fost telespectatori din oraşe.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele ultimei ediţii Românii au talent, de pe Pro TV:

LA NIVEL NAŢIONAL. Românii au talent a fost urmărită de 5,05 milioane de români în fiecare minut. A fost o scădere cu aproximativ 600.000 faţă de săptămâna trecută, când show-ul a înregistrat recordul absolut de audienţă de la lansarea emisiunii în România. Pe locul doi a fost Kanal D, cu aproape un milion de telespectatori, urmat de Antena 1.

LA NIVEL URBAN. Peste 2,5 milioane de telespectatori ai emisiunii au fost din mediul urban. La clasamentul pe urban, locul doi a fost al Antenei 1, care difuza filmul Contele de Monte Cristo.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pe publicul între 18 şi 49 de ani, Pro TV a înregistrat 1,33 milioane de telespectatori pe minut (24,2 rating pe segment). Pe poziţia următoare a fost Antena 1, cu 239.000 de telespectatori pe minut din zona comercială (4,3 rating pe target).

Audienţele posturilor TV pe intervalul emisiunii Românii au talent, vineri, 1 martie:

NATIONAL URBAN
Pro TV 5.051.000 telespectatori pe minut (26,6 rtg) Pro TV 2.543.000 (24,3)
Kanal D 981.000 (5,2) Antena 1 501.000 (4,8)
Antena 1 787.000 (4,1) Kanal D 446.000 (4,3)
Acasa 602.000 (3,2) Acasa 235.000 (2,2)
National TV 322.000 (1,7) Antena 3 211.000 (2)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vladvlad vladvlad
    eu cred ca sunt mai bune decit anul trecut mult mai multe talente si mai diverse
  • Dobre Dobre
    Mi se pare trist pentru ca ceva nu este in regula.... Emisiunile sunt mult mai slabe in noua editie, dar audientele sunt mai mari... ceva nu este logic.. in mod normal exista o erodare, mai ales ca nu este la prima sau a doua editie.. iar miroase urat cu audientele....
  • Argus2013 Argus2013
    Alex D: ma bucur ca nu scriu la pereti.cat despre umorile sau ororiile unora care au grija sa numere 'limbistii' in cazul de fata, eu cred ca nu e cazul sa facem recensamant.pornisem de la o emisiune ok in continutul si realizarea ei...
  • Alex.D Alex.D
    Auzi pareristule de ocazie daca te ...grija,dexonline e varianta wikipedia pt "dexologi"...asa ca nu ma freca la melodie. Ultim e ULTIM si PUNCT. Intr-adevar limba evolueaza dar daca tu esti de acord cu toate aditiile aduse in DEX +DOOM, de exemplu ineptiile de genul "niciun" "nicio", nu stiu care dintre noi e mai limbist. Limba evolueaza INSA nu avem totusi nevoie de niste academicieni sa ne spuna ce merge inteles la bunul simt, si crede-ma, daca te si interesezi unele definitii sunt adaugate mult mai tarziu asa ca usurel cu pianul pe scari si nu te mai simti tu asa cocos.
  • parerea mea parerea mea
    O sugestie pentru "limbistii" de ocazie: daca tot va folositi de dexonline, ar trebui sa mentionati toate variantele intalnite, nu doar pe cele favorabile propriilor opinii.
    "ÚLTIM ~ă (~i, ~e) și substantival 1) Care este cel mai de pe urmă într-o ierarhie. ~ul număr al revistei. ~ul loc la competiție. .......3) Care este cel mai aproape de momentul de față; de curând. ~ele știri. ◊ ~a oră rubrică în ziare sau emisiune la radio sau la televiziune în care se prezintă cele mai noi știri. /<lat. ultimus, it. ultimo"
  • Alex.D Alex.D
    Pai da bre anonimule, tocmai asta dezbateam si noi acilea, ultim inseamna "ala de la final"...merci ca imi intaresti opinia, eu nu simtisem chiar nevoia sa vin cu definitia din DEX :P
  • anonim anonim
    "audiențele ultimei ediții"...defapt a celei mai recente...ULTIM=care se află la sfârșit 1. v. final (conform dex)
  • Alex.D Alex.D
    Da Argus, din pacate asa e, iar aici chiar nu vreau sa generalizez DAR...
    Tocmai pt asta am vrut sa iti spun ca degeaba ii spui lui Ciprian sa isi foloseasca deductia deoarece deductia pur si simplu nu ar trebui sa faca parte din ecuatie, exprimarea intr-un articol, interviu etc. ar trebui sa fie cat mai clara si concisa altfel trag concluzia ca oricine poate sa devina om de presa.
  • Argus2013 Argus2013
    Alex. D: mi-a placut observatia ta. Sa nu uitam, insa, ca pentru ziaristi, de regula, cea mai grea limba, e ...limba romana;)
  • Alex.D Alex.D
    Arguseeeeee..........daca e vorba de cea mai recent difuzata, pai atunci sa spunem chiar asta printr-o formulare potrivita (ZIC SI EU). La randu-mi ma "oftica" formularile de genul "ultimul album al..." " ultima emisiune a..."
    De parca zici ca se opresc din produs emisiuni sau albume sau mai stiu eu ce. Nu e mare "buba"...dar chiar e sacaietoare.
  • Iulian Iulian
    Ultima editie in sensul ca utlima ce a fost difuzata (cea mai recent difuzata, etc)
  • mad79 mad79
    oare tu stii cat esti de banal?
  • gigi gigi
    Eu nu m-am uitat sezonul acesta la Romanii au talent, mi se pare ca se cam repeta lucrurile de la un sezon la altul, iar dorinta sa scoti audienta din piatra seaca, nu miroase bine. Astept Master chef, sper sa fie un sezon reusit.
  • Gabryelle's Blog Gabryelle's Blog
    Sunt sigura ca audienta o sa scada si mai mult. Deja se termina talentele romanilor, si emisiunea devine plictisitoare.
  • frigider frigider
    Romania e plina de talente, trebuie doar sa fie descoperite

Trimite un comentariu

sus