Skip to main content

Românii au talent își caută semifinaliștii. Cu cine concurează emisiunea

 

romanii au talent

Publicitate

În această seară, Pro TV difuzează ultima ediție a preselecțiilor Românii au talent. Dintre toți cei care pe parcursul edițiilor au luat cel puțin doi de “DA” și au mers în etapa următoare, juriul format din Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre îi vor selecta pe cei 60 de semifinaliști. Începând de vinerea viitoare încep edițiile live ale show-ului.

Kanal D a renunțat la Roata Norocului în zilele de vineri, însă emisiunea lui Liviu Vârciu rămâne miercurea și joia. Postul de televiziune a programat în această seară filmul românesc Pistruiatul.

Cu cine va concura Românii au talent: 

  • TVR - O dată-n viață
  • Antena 1 - Comoara Națională, film artistic cu Nicolas Cage
  • Kanal D - Pistruiatul
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Da ce-ţi veni să compari România cu SUA? Americanii au fost în 1969 pe lună iar noi nici în 2013 nu suntem în stare să construim o autostradă de la Est la Vest. Suntem înapoiaţi la toate capitolele, nici nu mai intră în discuţie.
  • desigur ca se va urmari postul de televiziune si nu continutul,filmul comoara nationala va fi mai urmait fiindca este pe antena1.daca pro tv il va difuza peste un timp va avea si mai multi telespectatori.Televiziunile noastre sunt varza,nu au continut propriu de calitate .la capitolul seriale sunt varza,filmele sunt redifuzate milioana oara.
    In State o televiziune nationala are cate 6-7 seriale gen drama + sitcomuri,filmele la ei sunt putine spre deloc..Nu exista termen de comparatie
  • Stai linistit ca lunea viitoare pe pro va fi "White chiks" care a fost acum maxim 2 luni pe antena....
  • A fost dat de mai multe ori pe PrimaTV . Prima data in mai 2010, apoi de vreo 2 ori in 2011 prin vara, si iar, anul trecut in octombrie. Tot anul trecut, au dat si partea a doua, "Cartea secretelor", in apropiere de Craciun.
  • Am o intrebare: - Filmul " Comoara Națională " n - a fost acum cateva luni , pe Prima TV ? Sunt curios daca oamenii urmaresc FILMUL sau POSTUL DE TELEVIZIUNE .

Trimite un comentariu