Skip to main content

Semn de împăcare? Loteria difuzează tragerea pe TVR

 

loteria loto
UPDATE. TVR va difuza extragerile loto până când se va anunța câștigătorul selecției de oferte, potrivit unui punct de vedere al postului public. Detalii, în continuare.

Publicitate

Tragerea Loto de astăzi va fi transmisă de TVR, deși inițial Loteria anunțase că evenimentul va fi difuzat numai online.

Decizia Loteriei de a difuza extargerea astăzi pe TVR 1 vine la doar o săptămână după ce postul public a fost descalificat din procedeul de cerere de ofertă, demarat de Loteria Română. Din informațiile paginademedia.ro, nu se știe nici până la acest moment dacă edițiile de săptămâna viitoare vor fi difuzate pe TVR sau dacă vor rămâne doar online.

Loteria Română a lansat săptămâna trecută o selecție de oferte, la care au participat TVR 1 și Kanal D. Din informațiile paginademedia.ro, postul public a fost descalificat pentru nerespectarea unei condiții. Câștigătorul nu a fost anunțat oficial, iar reprezentanții Loteriei Române a declarat pentru paginademedia.roprocesul de selecție este încă în desfășurare.

Televiziunea publică a depus pe 12 martie o contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor pentru selecția de oferte organizată săptămâna trecută deLoteria Română, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

„Este pentru prima dată când Loteria Română solicită deţinerea certificatului ISO 9001 televiziunii care ar difuza extragerile Loto, certificat care, de altfel, nu este specific industriei media”, au precizat reprezentanții TVR într-un comunicat, trimis marți, 12 martie.

TVR este un partener istoric al programului Loto, cu o singură excepție: perioada ianuarie 2006 – ianuarie 2007, când programul a fost transmis de către Antena 1. Conform Mediafax, contractul dintre Loteria Română și TVR a fost de 2,8 milioane de lei, fără TVA.

Televiziunea publică a trimis un punct de vedere prin care anunța că a primit, astăzi, 14 martie 2013, de la Loteria Română solicitarea de prelungire a condiţiilor tehnice pentru difuzarea extragerilor Loto, „până la încheierea de către Loteria Română a unui nou contract în vederea transmiterii televizate a tragerilor loteristice – ca urmare a finalizării procedurilor legale derulate în acest sens”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu