Skip to main content

Teatrul lui Bendeac, pe locul patru în ţară şi pe doi în oraşe. Pariu cu viaţa, pe primul loc

 

Publicitate

AUDIENŢE. Experimentul de Teatru TV al lui Mihai Bendeac a prins mai bine la oraşe. La nivelul întregii ţări, Antena 1, cu Mihai Bendeac, a fost pe locul patru în audienţe. În oraşe, a fost pe locul doi.

Bendeac s-a intersectat, în intervalul 20.30-22.50 cu Serviciul Român de Comedie şi cu Pariu cu viaţa, de pe Pro TV. “Pariul” a fost la prima difuzare miercurea, după ce Pro TV l-a mutat din faţa lui Suleyman, serial turcesc în faţa căruia nu reuşea să se impună. Ieri, Pariu cu viaţa a fost pe prima poziţie în topul audienţelor.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV pe intervalul piesei Doctor de femei, cu Mihai Bendeac:

LA NIVEL NAŢIONAL: Bendeac a fost pe locul patru la nivelul întregii ţări, cu o medie de aproape 950.000 de telespectatori pe minut. A fost depăşit de Pro TV (Serviciul Român de Comedie şi Pariu cu viaţa), Kanal D (Roata Norocului) şi Acasă TV (cu Inimă de ţigan). Distanţa dintre Pro TV şi Antena 1 la nivel naţional: jumătate de milion de telespectatori pe minut.

LA NIVEL URBAN: Experimentul lui Bendeac a prins mai bine la oraşe, unde a fost pe locul doi, după Pro TV. La Antena 1 s-au uitat aproape 590.000 de orăşeni în fiecare minut, în timp ce la Pro TV erau 745.000 de telespectatori.

SEGMENTUL COMERCIAL: Teatrul lui Bendeac a atras, în medie pe minut, 327.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (5,9 rating pe segment). Pe intervalul piesei de teatru, la Pro TV se uitau 405.000 de telespectatori din targetul comercial (7,3 rating).

Audienţele posturilor TV pe intervalul piesei Doctor de femei, cu Mihai Bendeac, miercuri, 13 aprilie:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.443.000 telespectatori (7,6 rtg) Pro TV 745.000 (7,1)
Kanal D 1.288.000 (6,8) Antena 1 579.000 (5,5)
Acasa TV 1.097.000 (5,8) Kanal D 455.000 (4,3)
Antena 1 944.000 (5) Antena 3 433.000 (4,1)
Prima TV 679.000 (3,6) Acasa TV 416.000 (4)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    dan, asa te poti uita pe postul national de televiziune pentru ca acolo sunt difuzate inregistrari mai vechi cu actori cunoscuti si de o calitate mult mai buna decat a "comediilor bulevardiene". timpul nu-l poti intoarce, nu cred ca mai intereseaza pe cineva ce a transmis protv acum mult timp. eu zic sa profiti de ceea ce poti viziona la TVR si te sfatuiesc sa ai o atitudine obiectiva daca nu vrei sa fii considerat postac protevist
  • Dan Dan
    Protv a difuzat prin 98-2000 mai multe piese de teatru realizate de compania Smart, condusa de Oana Pellea. Sigur, nivelul pieselor era mult superior comediilor bulevardiere. Erau piese ca Ioana d'Arc, Richard II, Imblanzirea scorpiei in regia lui Manutiu cu actori ca Iures, Vlad Ivanov, Marin Moraru.
  • Minculete Minculete
    teatrul cu Bendeac este o emisiune exceptionala. Eu iubesc teatrul si a vedeo o piesa in fata televizorului mi se pare o idee extraordinara si bineinteles mai putin costisitoare. Felicitari! Tineti-o tot asa.
  • doru68 doru68
    Ar fi fost bine sa fie teatru tv fara BENDEAC. Ala intradevar erea teatru tv,sa aduci actori adevarati ,nu unul care este renumit in vulgaritate,ce sa spun sa facut actor de teatru si membru de baza in juriul ROMANIA DANSEAZA.Ce sa spun a evoluat omul de la IN PUII MEI la teatru tv.Asta opoate ca ii scazuse audientele jalnic si cea zis sa fac ceva nou ca se stie la ANTENA 1 numai prima editie face audienta mare,dupa care scade simtitor.
  • marius marius
    stiu ca alta sursa nu exista dar asa este normal sa o treci altfel da impresia ca sunt picata din cer
  • Alex Alex
    Cred ca proiectul a avut un inceput bun si are un potential de a atrage si mai multi telespectatori. Publicul nu se poate educa asa dintr-o data si nici nu cred ca trebuie sa fie asa. e doar o alternativa interesanta pentru noi, cei care nu gustam programele oferite de pana acum.
  • georgiana georgiana
    eu as zice ca nici nu mai conteaza audientele, conteaza ca aoamenii au simtit sa sprijine proiectul. pe facebook, toata lumea lauda initiativa lui Bendeac
  • Alin Alin
    Bendeac este genial si dedicat!
  • Mikaela Mikaela
    Mi-a placut mult ideea de teatru la tv, iar piesa Doctor de femei a fost ff tare!
  • Cristina Cristina
    Kantar, ca alta nu prea exista pentru audientele TV.
  • marius marius
    Petrisor te rog sa specifici sursa datelor!
  • gabi cristescu gabi cristescu
    matei_a, din cate am inteles, proiectul este realizat in colaborare cu Teatrul Metropolis si cu teatrul de Comedie, iar piesa difuzata aseara este o productie a Teatrului Metropolis. Pana la urma astea sunt spectacole care sunt prezentate de teatrele din tara, nu inteleg de ce trebuie blamati cei de la Antena 1. A fost o comedie simpatica si decenta, fata de anumite piese de teatru la care am fost. Nu inteleg de ce nu consideri ca ar fi de calitate, in fine ... Eu cred ca ar trebui sa lasam la o parte simpatiile si antipatiile pentru anumite posturi tv si sa apreciem cand ni se prezinta ceva de calitate si mai ales sa recunoastem meritul celor care au luat initiativa aceasta, fie ca este vorba de Antena 1 sau Protv.
  • ginutza 78 ginutza 78
    A fost o piesa superba, o seara excelenta, o seara Altfel.Pentru mine e suficient.Bravo Mihai Bendeac, bravo pentru toti cei care si au dorit sa readuca teatru la teve.
  • Simby Simby
    Umează România Danseaza pe antena 1 si filmul 2012 pe ProTv
    Vreau sa felicit încă de acum ProTv-ul pentru filmul si audiență de duminica
  • Radu09 Radu09
    Andy iar minti!!?? ce a spulberat In puii mei!! ??? poate i-a spulberat CNA ul cu o amenda de 80 000 Ron pt vulgaritati. In puii mei a fost batut la audienta si de filmul "Mecanicul" de la Pro

Trimite un comentariu

sus