Skip to main content

The Public Advisors comunică pentru Indesit și Hotpoint

 

Logo The Public AdvisorsÎncepând cu luna februarie a acestui an, agenția de comunicare The Public Advisors gestionează conturile de comunicare Indesit și Hotpoint, aflate în portofoliul companiei producătoare de electrocasnice Indesit Company.

Publicitate

Strategia anuală de comunicare pentru cele două branduri vizează creșterea awarenessului în rândul publicului țintă, întărirea poziționării pe piață în segmentele aferente, dar și întărirea comunicării pe zona de online și social media. Campania de comunicare va fi astfel axată pe următorii piloni: comunicare de produs, comunicare prin eveniment și digital media.

Debutul acestei colaborări coincide și cu înființarea Techno Team, o echipă de specialiști din cadrul The Public Advsisors specializată pe comunicarea de produse technology și IT&C.

Primul proiect implementat de agenție pentru Indesit este campania „Support Your Hero”, ce integrează tehnici de digital media, prin implicarea comunității de bloggeri și utilizarea unei platforme digitale, dar și tehnici clasice de relații publice. „Support Your Hero” este o competiție ce se desfășoară la nivel european, iar planul de comunicare pentru România a fost gândit în acord cu strategia internațională.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu