Skip to main content

The Style Network se rebranduiește

 

styleDivizia de posturi TV a NBCUniversal International Television anunță relansarea brandului The Style Network.

Publicitate

Canalul TV va avea un nou logo, un look împrospătat și un slogan complet nou, inspirate de schimbarea prin care a trecut The Style Network în America de Nord, la jumătatea anului 2012.

Relansarea The Style Newtwork în România va avea loc începând cu data de 1 aprilie 2013. Noul slogan al postului este “Watch It. Love It. Style It.”.

Ca parte a acestui proces de rebranding, vechea siglă circulară al postului este acum înlocuită de una complet nouă: logo-ul Style scris cu o nuanță închisă de bleumarin, evidențiat de câteva tușe de culoare albastru deschis.

Noul logo este mult mai flexibil și va fi adaptat în diverse forme și culori, care reflectă tendințele mereu în schimbare din modă și lifestyle.

Canalul Style se va relansa, începând de la 1 aprilie 2013, atât în România, cât și în alte țări, precum: Australia, Marea Britanie, Africa de Sud, Portugalia, țări din Europa Centrală, Orientul Mijlociu și Asia (Singapore și Indonesia).

Style lansează, cu ocazia acestui rebranding, câteva noi show-uri:

  • House of Fab - O nouă docu-serie, parte a afacerii din “Just Fab,” un site de cumpărături online, specializat în vânzarea de încălțăminte și accessorii, condus de Kimora Lee Simmons.â
  • Built - Un show dramatic despre renovări.  Emisiunea urmărește o echipă de specialiști din Manhattan (zugravi, constructori și designeri). În fiecare săptămână, emisiunea urmărește echipa compusă din cinci băieți preluând un nou proiect de renovare și ajutându-și clienții să își transforme locuințele.
  • Big Rich Atlanta - Noul reality spin-off al show-ului Big Rich Texas, care ne introduce în universul exclusivist din Buckhead Country Club, în care mamele și fiicele lor extrem de bogate fac tot ce le stă în putere pentru a rămâne în fruntea elitei sociale din Atlanta.
  • De asemenea, Style va continua să difuzeze show-urile: Giuliana și Bill (sezonul 5), Jerseylicious (sezonul 6) și Glam Fairy.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu