Skip to main content

Tonomatu' lu' Ciutacu, din aprilie pe România TV

 

Foto: RTV
Foto: RTV

Publicitate

România TV va difuza din luna aprilie emisiunea "Tonomatu' lu' Ciutacu", de luni până joi, de la ora 21.00. Emisiunea lui Victor Ciutacu nu va începe chiar pe 1 aprilie, ci în cursul lunii, după cum a declarat Roxana Niculescu, director de programe al RTV.

Victor Ciutacu, fostul realizator al emisiunii Vorbe grele de la Antena 3, a decis, la începutul acestei săptămâni, să părăsească trustul Intact pentru a se alătura echipei televiziunii România TV, după cum paginademedia.ro a scris aici.

„Au fost mai multe oferte de la Sebastian Ghiță de-a lungul timpului. Acum a existat o nouă ofertă și am considerat că a venit momentul să mă mai gândesc și la mine”, declara Ciutacu pentru Paginademedia.ro în ziua în care a plecat din Intact.

"Nu am nimic să le reproșez celor din Intact. Plec la fel de liniștit cum am venit. Nu este niciun scandal la mijloc", spunea jurnalistul.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Doooooooomne!!!!! Cocalarul manelist! Sa-si mai bage si sa isi mai scoata si la realitatea, ca in intact s-a saturat lumea de vocabularul lui de centura!!!!
 • Pe jurnalul.ro tocmai a aparut, de cateva minute, primul articol semnat de Rares Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la realitatea TV: http://jurnalul.ro/editorial/cand-tara-te-vrea-prost-sau-sa-reevaluam-bine-640305.html

  Emisiunea respectiva se aseamana, ca stil, cu "Vorbe grele", iar viziunile politice ale realizatorului se aseamana cu cele ale lui Ciutacu. Oare se pregateste mutarea lui Rares Bogdan la Intact?
 • Ce tzinuta de cocalar!!! Din peisaj mai lopseste ghertosul de Badea Mircea (amaratul asta care se crede "desteptul" Romaniei).
 • OARE CE ANUME AR PUTEA SA FACA CIUTACU LA ROMANIA TV. NU CRED CA POATE SA FACA MARE LUCRU DEOARECE LA ACEST POST TV NU EXISTA TELESPECTATORI.
 • Eu as zice ca "CIUTACU-SENZATIONALUL!!!' e cel mai nimerit si sa-l completeze si Dragos Patraru,ca ii place mult de el si de MARELE Mircea Badea Bruma...aici pana la urma sunt cei mai tari ziaristi,cumparati de marele patron de media Ghita,care il slavesc tot mai mult.
 • Eu zic să se numească Victor Ciutacu Direct, este un nume potrivit pentru otv sau rtv scuze pe astea le tot incurc fiind acelaşi lucru
 • ce rautaciosi sunteti!
  stiti voi ce greu este sa-ti vomiti in propria gura aproape zi de zi...ha? pai Ciutacu stie! iti trebuie o multime de bancnote sa te stergi la gura si pe piept!
  hai nu mai fiti asa....
 • Si asa erau slabi astia de la RTV , acum cu derbedeul asta de Ciutacu vai de lume ! Sau e spion pt Antene , ca sunt capabili !

Trimite un comentariu