Skip to main content

TVR pierde extragerile Loto. Postul public, descalificat din selecția de oferte la care a mai participat Kanal D

 

Sursa Foto: Mediafax Foto
Sursa Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Televiziunea publică nu va mai difuza programul Loto 6/49, după ce contractul dintre cele două instituții a expirat. Loteria Română a lansat săptămâna trecută o selecție de oferte, la care au participat TVR 1 și Kanal D. Postul public a fost descalificat pentru nerespectarea unei condiții. Câștigătorul nu a fost anunțat oficial.

Televiziunea publică a depus astăzi, 12 martie, o contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor pentru selecția de oferte organizată săptămâna trecută de Loteria Română.

„Este pentru prima dată când Loteria Română solicită deţinerea certificatului ISO 9001 televiziunii care ar difuza extragerile Loto, certificat care, de altfel, nu este specific industriei media”, au precizat reprezentanții postului într-un comunicat.

TVR este un partener istoric al programului Loto, cu o singură excepție: perioada ianuarie 2006 - ianuarie 2007, când programul a fost transmis de către Antena 1. Conform Mediafax, contractul dintre Loteria Română și TVR a fost de 2,8 milioane de lei, fără TVA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare nu elibereaza nimeni TVR ul trimitandu-I acasa pe accesti "manageri" ratati profesional, impostori si mancatori ai banilor nostri din taxa tv cu Elwis si Zgabercea manevrati de ilustra Irina Radu, esuata media de azi! Pierderea acestui program in care nu faceau nimic este maximul de "competenta" a acestor indivizi.
    Dati-iii afara!!!!!
  • M-am convins inca o data ca astia de la Kanal D chiar sunt smecheri!Au dat o lovitura de imagine.
    Bravo lor!TVR avea un program interesant fara nicio contributie.L-au pierdut si pe ala.

Trimite un comentariu