Skip to main content

2 Aprilie. Raed Arafat dă în judecată RTV pentru "grave prejudicii" aduse numelui și imaginii sale

 

127599-raed-arafat

Publicitate

RAED ARAFAT DĂ ÎN JUDECATĂ RTV. Secretarul de stat în Ministerul Sănătății dr. Raed Arafat susține că va acționa în justiție postul de televiziune RTV pentru afirmațiile legate de mobilierul și parchetul masiv ''de lux'' din biroul său, scrie HotNews.ro.

''Datele prezentate și dezbătute sunt eronate, aducând un grav prejudiciu numelui meu și imaginii mele'', a precizat Raed Arafat, într-un comunicat citat de Agerpres.

Acesta a explicat că mobilierul existent în biroul său este același de când l-a preluat, în urmă cu trei ani, o parte fiind achiziționat de el în anul 2009.
Raed Arafat va acționa în instanță postul RTV pentru "grave prejudicii" aduse numelui și imaginii sale


ATACURILE ANTENEI 3 LA ADRESA UNOR JURNALIȘTI. "Dacă aș trece pe un drum de munte și în stânga e o prăpastie și așa cu două degețele se mai ține de o frunzuliță vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (...) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele și plec. (...) Dacă vreodată în această viață voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet și determinat", a spus Mircea Badea duminică seară, într-o intervenție în emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică și Robert Turcescu, scrie HotNews.ro.

Într-un montaj video prezentat în emisiunea lui Mihai Gadea și în intervenția lui Badea, Andreea Pora a fost prezentată mâncând, în imagini redate cu încetinitorul, Robert Turcescu a fost înfățișat în costum de colonel și ca beneficiar al unui contract de 1 milion de euro, Dan Turturică - drept cel care "clipește nervos și dezaxat din ochișorii mici înecați în grăsime", Ion Cristoiu - la braț cu Elena Udrea, iar Dan Tapalaga și Sabin Orcan - primii pe lista propagandiștilor a lui Mircea Badea.

Antena 3 atacă "slugile lui Băsescu" prin imagini cu Andreea Pora mâncând, "contractul de 1 milion de euro" al "colonelului" Turcescu și Cristoiu la braț cu Udrea. Mircea Badea: Dacă voi avea ocazia să le fac rau, o să le fac rău​


MECIURI LA DIGI SPORT. Marți, de la 21.45, pe Digi Sport 1, PSG - echipa unde joacă superstarurile Ibrahimovici, Thiago Silva, Lavezzi, David Beckham și Lucas Moura, liderul campionatului Frantei - se confruntă pe teren propriu cu F.C Barcelona, scrie Evenimentul zilei.

Tot pe 2 aprilie, Digi Sport 2 transmite celălalt meci din sferturi, partida dintre Bayern și Juventus.

Miercuri, de la 21.45, pe Digi Sport 1, meciurile din sferturile UEFA Champions League continuă cu Real Madrid - Galatasaray Istanbul. Pe Digi Sport 2, de la aceeași oră, se vede ultima partidă a sferturilor Ligii Campionilor Europeni, dintre Malaga și Borussia Dortmund.
Semifinalele UEFA Champions League, la Digi Sport 1 și 2


PAGINILE AURII ONLINE AU FOST CUMPĂRATE DE FCR MEDIA. Compania de media estoniană FCR Media a achiziționat integral produsele online Pagini Aurii prin filiala deschisă recent pe piața locală, FCR Media On Line, scrie Wall-Street.ro.
În prezent, motorul de căutare www.paginiaurii.ro și site-ul de mobil http://m.paginiaurii.ro oferă servicii de publicitate targetată, locală (cu anunțuri clasificate pe zone și domenii de activitate), opțiune de căutare în limba engleză.
Pagini Aurii oferă informații despre 600.000 de firme din țară și zona balcanică.
Estonienii de la FCR Media au cumpărat produsele online ale Pagini Aurii


NOI DEZVĂLUIRI WIKILEAKS. Site-ul WikiLeaks ar putea publica o nouă serie de documente clasificate, în cadrul unei noi iniţiative, intitulate "Proiectul K", scrie Mediafax, care citează ziarul The Independent.

Grupul a anunţat pe Twitter demararea noului proiect, care ar putea fi lansat cu ocazia unui eveniment de presă programat la Washington pe 8 aprilie. Presa speculează că "Proiectul K" ar putea avea legătură cu partidul politic lansat luna trecută de fondatorul WikiLeaks, Julian Assange.

WikiLeaks ar putea publica o nouă serie de documente clasificate


ATAC INFORMATIC. Activişti ruşi s-au aflat în spatele atacului efectuat de hackeri ce a vizat Spamhaus, un grup cu sediul la Geneva ce publică "liste negre" cu adrese de spam utilizate de servicii de mesagerie electronică cu scopul filtrării e-mailurilor nedorite, a declarat Aleksandr Liamin, directorul general al site-ului Highloadlab.com, cu sediul în Rusia, scrie Mediafax.
Organizatorii atacului au infectat servere cu nume de domenii (DNS) pe web, supraîncărcând reţeaua mondială.
Cel mai puternic atac informatic din istorie: Cine sunt autorii

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu