Skip to main content

22 Aprilie. Cristi China: piața blogging-ului este de 2 milioane de euro

 

 

Publicitate

Sursa foto: b-cafe.ro
Sursa foto: b-cafe.ro

PIAȚA DE BLOGGING ESTE DE 2 MIL. DE EURO. Cristi China Birta, antreprenor și blogger, estimează că blogosfera din România atrage în prezent circa 2 mil. de euro și speră că în următorii doi ani suma să crească, considerabil, până la 10 mil. de euro, scrie Wall-Street.ro.

Afirmația a fost facută în cadrul întâlnirii a opt bloggeri cu Wall-Street.ro, ocazie cu care am discutat mai multe subiecte fierbinți de interes pentru blogosferă și nu numai.
Cristi China: piața blogging-ului este de 2 mil. euro


YAHOO CHINA SE ÎNCHIDE. YAHOO îşi va închide, până pe 19 august, serviciul de poştă electronică din China, potrivit unui anunţ făcut vineri de compania americană, scrie Mediafax, care citează Sky News.

Asfel, până pe 19 august, utilizatorii serviciului de poştă electronică al filialei din China a companiei Yahoo trebuie să se înregistreze pe AliCloud, o reţea a companiei chineze Alibaba, pentru a preveni ştergea conturilor lor, potrivit Sky News.

"Vom oferi utilizatorilor noştri câteva opţiuni pentru a face această tranziţie cât mai uşoară cu putinţă, iar utilizatorii China Yahoo vor avea la dispoziţie patru luni pentru a-şi muta conturile de e-mail", au declarat oficialii grupului Yahoo.
YAHOO îşi va închide serviciul de e-mail din China. "Utilizatorii vor avea patru luni pentru a-şi muta conturile"


INVESTIȚIILE ÎN PUBLICITATEA ONLINE VOR CREȘTE. Marketerii spun că urmăresc să crească investițiile în brand advertising pe Internet, rezultă dintr-un nou raport Online Advertising Performance, produs de CMO Council și Nielsen, scrie Wall-Street.ro.

64% dintre marketeri spun că vor crește bugetele de advertising anul acesta. Unul din șapte au declarat că vor folosi mai mult social media, 69% vor pune mai mult accent pe mobile advertising și 64% pe video advertising. Sondajul indică faptul că brandurile urmăresc consumatorii pe masură ce aceștia migrează accelerat în acest spațiu și petrec din ce în ce mai mult timp pe Internet și pe rețele sociale.

Online Advertising Performance: marketerii vor crește investițiile în advertising online


REZULTATELE FINANCIARE ALE GOOGLE. Profitul Google a crescut în primul trimestru al acestui an cu 16%, la 3,35 miliarde de dolari, cu venituri în creștere, în timp ce prețul publicității vândute pe site-uri și prin aplicații mobile a continuat să scadă, chiar dacă mai lent decât în trimestrele anterioare, scrie Wall-Street.ro.

O parte mai mare a activității pe motorul de căutare online al Google vine de pe smartphone-uri și tablete, segment pe care publicitatea este în general mai ieftină decât cea care țintește utilizatorii de PC-uri, scrie cotidianul Wall Street Journal.
Google nu dezămagește: profit în creștere cu 16% în primul trimestru


EROARE JURNALISTICĂ. Agenţia de presă Reuters a publicat din greşeală pe site-ul ei necrologul miliardarului american de origine maghiară George Soros, scrie Mediafax.

În primul paragraf, Soros, în vârstă de 82 de ani, este denumit "prădător". El este numit în paragrafele următoare "o enigmă învelită în intelect, contradicţii şi bani".

Ulterior, agenţia de presă Reuters a retras acel articol de pe site-ul său şi a postat pe contul său de Twitter următoarea clarificare: "Reuters a publicat din greşeală, în avans, necrologul finanţistului şi filantropului George Soros. Un purtător de cuvânt al domnului Soros a spus că omul de afaceri, care locuieşte la New York, trăieşte şi este sănătos. Reuters regretă eroarea comisă".

Reuters a publicat din greşeală necrologul miliardarului George Soros: "Prădător, o enigmă învelită în intelect, contradicţii şi bani"


FONDATORUL USA TODAY A MURIT. Jurnalistul Al Neuharth, care a înfiinţat cotidianul USA Today în urmă cu peste 30 de ani şi care a devenit de atunci una dintre publicaţiile cu cel mai mare tiraj din Statele Unite, a murit vineri la vârsta de 89 de ani, scrie Mediafax.

Al Neuharth a decedat în urma unor complicaţii medicale apărute după ce jurnalistul a căzut în locuinţa sa din oraşul Cocoa Beach din statul Florida, potrivit USA Today.

Jurnalistul, al cărui nume real este Allen Harold Neuharth, a înfiinţat USA Today în 1982. El a inovat industria presei tipărite din Statele Unite prin introducerea în circulaţie a unui ziar color care promova articole în format scurt, elemente grafice, articole sportive relatate pe larg şi informaţii din industria de divertisment.
Fondatorul publicaţiei USA Today, Al Neuharth, a murit la vârsta de 89 de ani - VIDEO

 

LIKE. Fiți la curent cu țtirile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ai ajuns sa publici ce scrie acest asa-zis blogger care in campania electorala din iarna trecuta nu mai stia cum sa se dea bine pe langa liberali. Daca citesti ce scria individul pe blogul lui in perioada campaniei, te crucesti. Doar ca ceea ce face el nu se cheama blogging, ci prostitutie in blogosfera.

Trimite un comentariu