Skip to main content

3 Aprilie. Cazul linşajului mediatic de la Antena 3: CNA se ocupă cu altele

 

Antena 3 logo bunREACŢII. Emisiunea "Sinteza zilei" de duminică seara, în care Mihai Gâdea şi Mircea Badea au atacat mai mulţi jurnalişti, au stârnit reacţii diverse în rândul acestora, în timp ce ONG-uri de media au preferat comentarii unor luări de poziţie oficiale, scrie HotNews.

Publicitate

Unii dintre jurnaliştii atacaţi ca "slugi ale lui Băsescu" şi cărora Mircea Badea a spus, în emisiune, că le-ar face rău daca ar avea ocazia au tratat cu ironie atacurile, în timp ce alţii au acuzat instigare la violenţă din partea Antena 3. Reprezentanţi CNA contactaţi de HotNews.ro nu au putut spune clar dacă emisiunea respectivă a intrat sau nu până acum în atenţia Consiliului, întrucât zilele acestea cei mai mulţi dintre angajaţi se ocupă cu altceva: ei explică elevilor, în şcoli, efectele violenţei din programele TV.
Cazul linşajului mediatic de la Antena 3: CNA se ocupă cu altele, ONG-urile de media comentează, dar se abţin de la poziţii oficiale


SINUCIDERE. Medicul reality show-ului "Koh-Lanta", una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune în Franţa, s-a sinucis luni în Cambodgia, lăsând în urmă o scrisoare în care spune că a fost "murdărit" de mass-media, după decesul unui concurent în timpul filmărilor, provocat de o criză cardiacă, scrie Mediafax.

"În aceste ultime zile numele meu a fost murdărit în mass-media. Acuzaţii şi presupuneri injuste au fost proferate la adresa mea", a scris medicul, în vârstă de 38 de ani, în acea scrisoare, dată publicităţii de compania Media Medic, pentru care lucra medicul şi care colaborează cu producătorii emisiunii "Koh-Lanta".
Medicul emisiunii TV "Koh-Lanta", anulată după decesul unui concurent, s-a sinucis


CEI MAI CĂUTAŢI PE GOOGLE. Războiul principalilor competitori pe piaţa de retail electroIT din România se duce nu doar “la raft” şi în rezultatele de final de an, ci şi ce nume este cel mai căutat pe Google. Influenţa motorului de căutare este foarte importanta asupra afacerilor companiilor si, mai mult, indica performanta si vizibilitatea de care se bucura magazinele. Conform AdWords, Altex este cautat în medie pe Google, lunar, de circa 368.000 de ori, în Romania, Flanco, de circa 201.000 de ori, iar eMag.ro de circa 1.000.000 de ori.
Altex, Domo, Flanco sau eMag: ce retailer castiga razboiul cautarilor pe Google


NOUTĂŢI. Portofoliul MediaPro Distribution se va extinde, urmând să includă şi licenţa de distribuţie a producţiilor DreamWorks live action pe piaţa de cinema din România, scrie Mediafax.

Printre cele mai importante producţii pe care MediaPro Distribution le va lansa pe marile ecrane în 2013 se numără: "Marele Gatsby" (lansare în cinematografe pe 17 mai), "Marea Mahmureală" (lansare în România pe 31 mai), "Man of Steel: Eroul" (21 iunie), "Cercul de foc/ Pacific Rim" (12 iulie), "300: Ascensiunea unui imperiu" (2 august), "Greu de pensionat 2" (9 august) şi "Last Vegas" (20 decembrie).
MediaPro Distribution şi-a anunţat oficial lansările cinematografice din 2013 - FOTO


UN CUPLU PROFITABIL. Actorii Kristen Stewart si Robert Pattinson ocupă primul loc într-un top al cuplurilor din filmele produse la Hollywood care au generat cele mai mari încasări, alcătuit de editorii revistei Forbes, scrie Wall-Street.ro care citează Mediafax.
Kristen Stewart si Robert Pattinson, a căror relaţie din viaţa reală este marcată de multe episoade dramatice, s-au clasat pe primul loc în acest top, întrucât filmele din seria "Amurg" în care au aparut împreună au obţinut încasări de 1,17 miliarde de dolari.
Forbes: Stewart-Pattinson, cuplul de film cu cele mai mari incasari


COMPETIŢIE. Documentarul „Tochitură de miel cu ceapă şi unt de oaie", realizat de Iulian Foişor pentru TVR Internaţional, a fost selectat în competiţia oficială - la secţiunea cadRO - a Festivalului Internaţional de Film Documentar CRONOGRAF, Chişinău, 2013, scrie Evenimentul zilei.
Aprecieri internaţionale pentru „Tochitură de miel cu ceapă şi unt de oaie”


CEL MAI PIRATAT FILM. Sezonul al treilea al serialului Urzeala tronurilor a avut premiera pe 1 aprilie la HBO. Cu un milion de download-uri în mai puţin de o zi, ultimul sezon din Urzeala Tronurilor devine cel mai piratat film din istoria torrentelor, conform portalului torrentfreak.com.
Cel mai piratat film din istorie: a fost descărcat de pe torrente de un milion de ori într-o singură zi


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F.Constantin F.Constantin
    Noi suntem un grup de Romini domiciliat in StateleUnite vom fi alaturi de Antenna 3, Si suntem gata Sa protestam la consulatu Romin din LosAndeles , Sa va suporam ca suntet cel mai tare program, a televiziunei Rominesti.
  • Paul Paul
    Rusine sa va fie CNA!!!O adunatura de oameni fara caracter, compromisi pana in gat!!!!
  • udialan udialan
    NU-MI ESTE CLAR : articolul acesta este o luare de pozitie personala a autorului sau prezentarea pozitiei HotNews !!! (?)

    sau , varianta 3, e un articol scris de B1? caz in care nu mai e nimic de zis.

Trimite un comentariu

sus