Skip to main content

Anatomia lui Grey şi două emisiuni noi, de luni, la TVR 2

 

SANDRA OH, JOEL KINDRICK, KEVIN MCKIDDTVR2 va difuza, din 22 aprilie, serialul laureat cu două Globuri de Aur şi patru Emmy Anatomia lui Grey. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00.

Publicitate

Serialul Antomia lui Grey este difuzat şi de postul Diva Universal, care a ajuns la sezonul 6.

Tot începând de luni, TVR2 va difuza emisiunile Cu 2 treci BAC-ul şi România frumoasă.

TVR2 va difuza sezonul 7 din Anatomia lui Grey

Pentru început TVR2 va difuza sezonul 7, în care medicii de la Seattle Grace Mercy West Hospital încearcă să îşi revină din şocul pe care l-au trăit în finalul sezonului 6, când un personaj a împuşcat mai mulţi medici, pe unii dintre ei mortal. Meredith şi Derek vor încerca să adopte un copil şi testează un tratament pentru Alzheimer, Cristina şi Owen se vor căsători, iar Richard va fi nevoit să accepte boala soţiei sale Adele.

Despre emisiunea Cu 2 trei BAC-ul

Cu două luni înainte de prima sesiune de bacalaureat, TVR 2 readuce în grila sa singurul program tv destinat celor care se pregătesc pentru acest examen.

Realizat în parteneriat cu Ministrul Educaţiei Naţionale, programul „Cu 2 treci BAC-ul “ va putea fi urmărit, din 22 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.00 la TVR 2.

Luni şi marţi vor fi meditaţii la limba şi literatura română, marţi şi miercuri la matematică, iar vineri la biologie. Profesorii Ohara Donovetsky (română), Delia Prisecaru (biologie) şi Gabriel Vrânceanu (matematică) vor prezenta cele mai importante capitole din materia pentru examenul de bacalaureat.
Emisiunea poate fi urmărită de la aceeaşi oră şi pe TVR HD, precum şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – www.tvrplus.ro – în secţiunea LIVE.

Despre emisiunea România frumoasă

Emisiunea România frumoasă le va prezenta telespectatorilor, de luni până vineri, de la ora 19.00, informaţii din actualitatea culturală. Andra Gavril şi Marius Constantinescu, moderatorii emisiunii, vor discuta în direct cu invitaţii cele mai interesante subiecte şi evenimente din artă plastică, arhitectură, film, teatru, dans, muzică, literatură, dar şi lifestyle, design sau modă.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus