Skip to main content

Antena 1 + Dolce Sport = Suleyman. Meciul a adunat telespectatori de la două posturi

 

Sursa foto
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Meciul de fotbal Steaua - Petrolul şi Suleyman au fost aproape la egalitate. Ce-i drept, meciul de fotbal a fost difuzat pe două posturi, la Antena 1 şi la Dolce Sport, iar audienţa cumulată a acestora a fost puţin peste Kanal D. Meciul de aseară a fost urmărit de 2,3 milioane de persoane la nivel naţional, dintre care 1,2 milioane de persoane erau din mediul urban.

Dolce Sport a fost pe locul 9 la nivel naţional, cu o medie de 171.000 de telespectatori. La nivel urban, televiziunea grupului Romtelecom a fost pe locul 15, cu o medie de 47.000 de privitori pe minut.

Aseară, pe intervalul meciului, Kanal D a difuzat serialul Suleyman şi a continuat apoi cu emisiunea WowBiz. Postul turc a fost urmărit, pe acest tronson, de 2,1 milioane de persoane, dintre care 1,3 milioane de telespectatori erau de la oraşe.

Audienţa posturilor de televiziune luni, 22 aprilie, pe intervalul meciului Steaua - Petrolul

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.150.000 telespectatori pe minut (11,3 rtg) Kanal D 1.333.000 (12,7)
Antena 1 1.955.000 (10,3) Antena 1 1.181.000 (11,3)
Pro TV 1.160.000 (6,1) Pro TV 548.000 (5,2)
Acasa TV 794.000 (4,2) Acasa TV 314.000 (3)
Prima TV 648.000 (3,4) Prima TV 253.000 (2,4)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexi Alexi
    Da, da antena 1 e un program de foarte mare cultura cu Fernando de la carasebes, cu jegu de sub unghile lui Tufaru, gandatii din casa lui Tufaru, cu un show pacatos in care arata fundu lui boc, in pui mei, cu paranghelion etc.... Un program de rahat cu care nu putem sa ne mândrim niciodată
  • Alexx Alexx
    Antena 1 CHIAR este cel mai bun post tv, chiar daca postacii manelisto-prosteviti nu vor recunoaste asta niciodata. "Romanii au artisti", de exemplu, e o emisiune de cultura, vintage, cu actori ca Alexandra Velniciuc sau Anca Sigartau. Pro(s)tv-ul ce emisiuni de cultura are, in afara de cultura tiganismelor?
  • Alexi Alexi
    Si totuși exista oameni care cred ca Antena1 e cel mai bun program din România =))))))
  • mira12 mira12
    hai unde sunt protevisti sa i ia apararea lui Maruta??? unde sunt?
    acces direct si happy hour sunt 2 emisiuni identice, doar ca Maruta ar face orice, dar orice pentru audienta.
  • mira12 mira12
    :))) serial istoric??? siguuur...telenovela pura.
    ce madrie avem si noi....se uita tot poporul la turcismele lui papuc...bine ca stiu istoria turciei, ca a romanie...nu ii intereseaza...
  • marius marius
    Același lucru ar trebui sa-l faci și tu, orice producție, de filme, pe teme istorice au foarte muta ficțiune, nu au neapărat o legătura strânsă intre faptele de istorie, ci doar ca poveste. Din punctul meu de vedere cele doua seriale sunt foarte asemănătoare, iar dacă, după părerea ta, Suleyman este o telenovela, atunci ea este bine regizata și produsa și cu actori foarte buni.
  • sasca sasca
    Oricum tot Antena1 rămâne cel mai bun post TV din tara.
  • mile mile
    kanal are audiente bune cam in fiecare seara; miercuri si joi; roata norocului duminica; ochii din umbra
  • Eduard Eduard
    Cu suleyman, wow Biz, ochii din umbra etc.... In rest antena 1 ajunge pe 3
  • Anelissa Anelissa
    Pasalac TV are audienta doar cu Suleyman in rest e zerooo!
  • MirceA MirceA
    marius, e valabil si pentru tine: pune mana pe o carte de istorie. Apoi fa comparatie intre Dinstia Tudorilor si Suleyman.
    Iti dau un indiciu: al doua productie e o telenovela. Adevarul istoric are prea putine legaturi cu acest serial. Eventual doar cu faptul ca a existat un Suleyman.
  • MirceA MirceA
    eduard, sa spui despre "Suleyman" ca e "un serial istoric" e lipsa de cultura. Ca sa nu zic mai mult.
    Pune mana pe carte, citeste si apoi revin-o cu un comentariu. Nu de alta dar ai facut dintr-o telenovela un serial istoric.
  • marius marius
    Bine punctat, cei care se uitau la Dinastia Tudorilor erau erudiți, iar cei care se uita la Suleyman sunt maneliști. Cel ce judeca asa are gandire de manelist. Eu unul ma uita la Suleyman chiar dacă nu ascult manele, deși nu vad legătura.
  • Crista Rada Crista Rada
    Las' ca nici cu tine nu mi-e rusine:)) Nu-ti scapa niciun articol in care sa ironizezi productiile antenei si sa preaslavesti protv-eul. Amandoi va scaldati in aceeasi oala si va compatimesc, sincer. Sunteti "far' de scapare". Si acum...Atacati!!!!:))
  • cristi cristi
    PhhaHaHaHa. Radule, se vede ca esti far' de scapare. Nu cred ca mai exista remediu pentru tine. Virusul "a1" te-a acaparat pana-n adancul sufletului. Pentru mine e deja clar, daca ai ajuns in stadiul in care, ai impresia ca orice lucru care nu tine de Antene este neaparat "basist" .

Trimite un comentariu

sus