Skip to main content

Bahmu, după interzicerea spotului Dry Cooker: “Să dovedească atunci şi că Red Bull îţi dă aripi”

 

Publicitate

REACŢIE. Adriana Bahmuţeanu reacţionează după ce CNA a interzis un spot pentru tigaia Dry Cooker, pe motiv că afirmaţiile ei nu pot fi dovedite.

Să dovedească atunci şi că Red Bull îţi dă aripi. Sau cum Cosmote îţi aduce toţi prietenii acasă”, a declarat Bahmuţeanu pentru Paginademedia.ro.

Un nou spot Dry Cooker, în care apare Bahmuţeanu, rulează pe toate posturile TV.

Bahmuţeanu, pentru Paginademedia.ro:

De data aceasta ce o să mai zică? În spot eu spun că “fluturaşii în stomac nu se simt de la prea mult amor, se simt de la mâncarea bună gătită în Dry Cooker,” O să mă pună să dovedesc asta?” s-a întrebat, ironic, Adriana Bahmuţeanu, în declaraţia dată Paginademedia.ro.

Spotul Dry Cooker a fost interzis ieri, de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Forul a reclamat faptul că anumite declaraţii făcute de Adriana Bahmuţeanu în spot, legate de efectele tigăii asupra stării de sănătate, nu pot fi dovedite.

Bahmu, în reclamă:

  • "De când folosesc tigaia Dry Cooker simt că am mai multă energie"
  • "Parcă aş dărâma munţii cu tigaia Dry Cooker"
  • "Dry Cooker nu e o tigaie (...) e sănătatea copiilor mei"
  • "Sunt în formă doar cu tigaia Dry Cooker"

Totodată, în afara declaraţiilor lui Bahmuţeanu, CNA a considerat că exprimările făcute de o altă gospodină care apare în spot sunt agramate.

Ce spunea gospodina din reclamă:

  • „O prietenă de-a mea şi-a cumpărat o tigaie, care a venit la mine foarte plină, că-i mai bună a ei şi că a luat-o mai ieftin”
  • „Orice mâncare care o făceam cu ulei, se spoieşte totul, pereţi, aragaz, tot”

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Super Super
    Super replica, Tom Degetel ;)
  • munteanu munteanu
    viata personala a Adrianei e una si faptul ca face eclama la o tigaie e alta.Poate nu e cea mai reusita reclama, dar chiar daca e o tigaie ce conteaza ca-i face reclama o vedeta.Adriana nu e o super vedeta, e doar cunoscuta.....deci poate sa faca reclama asta.Sigur nu era potrivita pentru reclama la lenjerie intima...inca nu e pitzypoanca 100%
  • Tom Thumb Tom Thumb
    Nu cumva ai scris tu textele pt dry cooker? Sau poate ai interpretat-o pe gospodina din clip...Nu stiu, dar parca citind cele scrise de tine mi-o imaginez pe ea vorbind
  • mimi mimi
    Lucrurile nu stau chiar asa cu zice Adriana tigaia nu e buna dupa ce o folosesti o data de 2 ori incepe sa se lipeasca cunosc pe cineva care si-a cumparat-o si a zis ca nu e buna de nimic si a facut sesizare. si-a luat-o pe cea originala de la tv a dat 200 ron pe ea.
    In plus, reclama e plina de greseli nu poti compara reclama de la Cosmote si red bull cu asa ceva. Aceste reclame nu sunt pline de greseli si da un energizant iti da energy e bun si toti care au baut rat bull cred ca imi dau dreptate chiar functioneaza iar cosmote da reuneste prietin sunt in aceiasi retea se suna se intalnesc dar Adriana nu foloseste un limbaj corect si ce zice nu se adevereste cu produsul tigaia NU E BUNA
    In loc sa isi recunoasca greselile si sa isi asume consecintele faptelor sale si minciunilor da vina pe SILVIU PRIGOANA de parca el ar fi buricul pamantului daca aceasta femeie nu isi gaseste maine chiloti ce face tot pe silviu prigoana da vina ii mai zic o bomba cu cna nu te joci putea sa fie silviu prigoana buricul pamantului milionarul miliardarilor daca tigaia era buna si reclama era corect din punct de vedere gramatical nu avea ce sa faca cu toate milioanele lui .Pt ca nu avea motiv sa o retraga daca era buna si totul era ok dar mult lume s-a plans de tigaie .Hai acuma toti care avem problem sa dam vina pe silviu prigoana si daca DOAMNE FERESTE pateste cev ape cine maid a vina Adriana pe fantoma lui.E CHIAR PENIBILA SI PARANOICA .
  • Razvan Razvan
    Lasand la o parte ca reclama este o tampenie trebuie sa recunoastem ca nu e prima si nu va fi nici ultima. Cat despre replica lui Bahmu, trebuie sa recunosc ca este tare chiar daca e parte din marca inregistrata la Red Bull
  • gabi gabi
    eu am vazut azi spotul, poate era modificat, nu stiu ...
  • matei_a matei_a
    replica e buna doar la piata ca "red bull iti da aripi" e parte din marca inregistrata. exact ca si macdonalds "happy meals" etc.

    bahmu ramane analfabeta, cum era si inainte.
  • Costin_el Costin_el
    Oricum foarte tare Replica,Ha Ha Ha... Nu sunt fan Bahmuteanu dar bine zice,nici Red Bull nu-ti da aripi nici tigaia ei nu darama muntii si mai sunt si alte reclame de genul asta.
  • Violeta Violeta
    Foarte buna replica ei:)))
    M-am amuzat copios cand am auzit-o!
  • Alexuta Alexuta
    Aberatie din punctul tau de vedere..sincer prefer sa mananc legume in tigaia Dry Cooker decat sa beau Red Bull..parerea mea e ca nu s-a legat de acele brand-uri ci era mai degraba dadea un exemplu despre cum nici altii nu demonstreaza ceea ce spun in reclame. In fine discutia este irelevanta, fiecare dintre noi alegem ce vrem sa cumparam/consumam si mai ales cea anume sa vizionam la tv.
  • Alex Bohariuc Alex Bohariuc
    Cum să te legi de niște brand-uri care vând niște produse cu un slogan când tu vinzi o aberație de produs?
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Daca Bahmu a ajuns sa faca reclame pentru tigai, ca si Mirabela Dauer, rau o mai duc vedetele acestea. Partea mai proasta e ca vedeta ar trebui sa aiba o legatura cu produsul iar eu, sincera sa fiu, nici macar nu o vad pe Bahmu sa intre in bucatarie...darminte sa prepare ceva copiilor la tigaia minune...cred ca nici nu are habar cum se foloseste.

Trimite un comentariu

sus